Незаслужени банове

User avatar
dontmezanimavai
Full Member
Full Member
Posts: 299
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:01 pm

Post

абе то добре ги имаше ама нито един не ми беше доказан и никой от вас неможеше да ме опровергае. Искам да ти кажа, че тия ацц-та половината дето сте баннали даже не са мой (как става незнам) ... жидях няколко стари банове и това, че съм имал проблем с някой се вижда че и 2-та сме си го понесли ... тоя теам как в точно един момент реши да ме банне ... от нищото много интересно ? замислете се малко дали не е по-лично. Ако мислите да се защитавате един друг по-добре някой юзер да ми пише, за да не се ядосвам. Мислите ли, че с броя играчи който имате е удачно някъв с комплекси да банва половината а вие да го защитавате ...
User avatar
dontmezanimavai
Full Member
Full Member
Posts: 299
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:01 pm

Post

пропуснал съм да кажа че открих тоя теамплай да търси траде хак по форумите .... страшен админ си имате ^^
User avatar
dontmezanimavai
Full Member
Full Member
Posts: 299
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:01 pm

Post

готов съм и публично да се извиня на теам ако това е необходимо отново да играя и ви обещавам, че дори няма да седя в една игра с него за да нямам проблеми
Impressed
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 262
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:17 pm

Post

dontmezanimavai wrote:абе то добре ги имаше ама нито един не ми беше доказан и никой от вас неможеше да ме опровергае. Искам да ти кажа, че тия ацц-та половината дето сте баннали даже не са мой (как става незнам) ... жидях няколко стари банове и това, че съм имал проблем с някой се вижда че и 2-та сме си го понесли ... тоя теам как в точно един момент реши да ме банне ... от нищото много интересно ? замислете се малко дали не е по-лично. Ако мислите да се защитавате един друг по-добре някой юзер да ми пише, за да не се ядосвам. Мислите ли, че с броя играчи който имате е удачно някъв с комплекси да банва половината а вие да го защитавате ...
Не са твои acc-тата ли? Предполагам и IP-то не е твое. "тоя теам как в точно един момент реши да ме банне" от предното ми мнение се вижда ясно, че не е изведнъж, също така не е и само team. Ти май си единствения юзър в сървъра, който е банван от всички админи (дори повече от веднъж). След като от толкова временни банове не можа да си вземеш поука, беше ясно, че ще дойде момента и на постоянния - въобще не ти пука на тебе, играеш си все едно нищо не е станало.

Да направим така, дай ми поне една основателна причина бана ти да не е перм и ще говоря с team да се промени във временен (като това ще ти е за последен път, лично гарантирам).
User avatar
dontmezanimavai
Full Member
Full Member
Posts: 299
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:01 pm

Post

направи го и няма да имаш проблеми с мен
Impressed
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 262
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:17 pm

Post

dontmezanimavai wrote:направи го и няма да имаш проблеми с мен
Седмица бан считано от този момент. Това е последен компромис от наша страна, да видиш, че и ние сме хора След изтичането пиши на админ да ти се оключат акаунтите. Ако искаш и за в бъдеще да играеш в нашия сървър, горещо ти препоръчвам да се запознаеш с правилата.
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

dontmezanimavai wrote:пропуснал съм да кажа че открих тоя теамплай да търси траде хак по форумите .... страшен админ си имате ^^
Дам, търсех трейд хак, но не беше за мен(и да не ми вярваш, мисля че знаеш през къде ми е). Не мога да разбера все още какъв ти е проблема.. Бана ти се маха а ти продължаваш да се заяждаш. Добро "начало" бих казал, продължавай във същия дух
dontmezanimavai wrote:искам преразглеждане на перм бана ми, който беше сложен от теам под предтекст за системно нарушаване на правилата.
[size=360]както всеки път искам от Вас да ми покажете снимки и т.н. и сега искам същото този теам да ми даде основания за перм бана.[/size] Мисля, че имам право да знам ... и незнам какво има предвид с това системно нарушаване като повечето пъто ме оправдавате поради липса на снимки, клипове и други.Така, че един вид може да съм правил 1-2 нарушения, които да съм си почивал 1-2 седмици, но това не е системно. А враждата ми с този теам не я крия, но това, че е админ му позволява да прави всичко ли ?Настоявам друг някой да ми отговори

Image

Продължавай да лъжеш хората и да си отричаш вината всеки път, защото друго не ти остана!\ Дори и достойнство!\
Sineoka
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Jul 09, 2009 1:42 am

Post

Искам да се извиня за всичко сторено което съм направил за да имам перм бан .. и да кажа че повече няма да се повтори..
Искам да ми се даде Шанс да ви покажа че ще бъда стриктен.

by Rysichak.
asddd
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Mon Jul 13, 2009 6:00 pm

Post

e dnes me bannaha nz za kolko vreme ma ne bqh vinoven e edna ot igrite prava duel s edin fr i edin barb ska4a i me bie nqkolko puti bez posle az go killnah i me bannaha dano da ne e spam ama prosto pravilata sa za si4ki !!!
Alex4
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Tue Aug 04, 2009 3:41 pm

Post

Здравейте, преди малко приятел получи бан тъй като играеше от нас и аз изгорях. Въпросният човек, който приятеля ми псуваше беше голям нууб да се каже бие без го и обира голда. Когато почна да псува приятеля и той също почна разбира се. Дадоха си хост и приятеля ми го уби беше убил и админ vangelis или нещо от сорта и следователно получихме бан въпросният админ псуваше и говореше на "we" предполагам този барб "BRO" a.k.a acc mylove се познават лично и за това аз изгърмях мисля, че бана не беше справедлив за 4 дни не били сме спазвали правилата на дуел, ама какво правиш отвън след като се играе дуел и ти си умрял?
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

може да не съм банат аз но мразя да се посрадват хора който всъщост не са направили нищо против правилата говоря за :
w1nn3r (91.139.189.159)
detelina38 (95.168.224.209)

4 дни бан + лок и за двамата, считани от този момент.
http://dreaming-bg.com/upload/files/9880Screenshot012.jpg

може ли без да се знае името на играта да се бане ?
User avatar
Shadоw
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 750
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:39 pm

Post

Alex4 wrote:Здравейте, преди малко приятел получи бан тъй като играеше от нас и аз изгорях. Въпросният човек, който приятеля ми псуваше беше голям нууб да се каже бие без го и обира голда. Когато почна да псува приятеля и той също почна разбира се. Дадоха си хост и приятеля ми го уби беше убил и админ vangelis или нещо от сорта и следователно получихме бан въпросният админ псуваше и говореше на "we" предполагам този барб "BRO" a.k.a acc mylove се познават лично и за това аз изгърмях мисля, че бана не беше справедлив за 4 дни не били сме спазвали правилата на дуел, ама какво правиш отвън след като се играе дуел и ти си умрял?
Само да уточня,че такъв Админ Vangelis няма,админа в играта бях аз макар и не с админски акаунт.
Играта беше "Team Duel",много добре си спомням ситуацията в,която Амазон YO-YO беше убит,и дори след това влезе макар дуела да не беше прилкючил,минавайки покрай него го ударих (Момчето може и да си е взимало трупа,но аз не съм виновен че Hammer-ите се въртят в кръг и не знам кого ще ударят,искам да подчертая,че мястото му не беше там!\)
Колкото до връзката ми Барба-Bro,иксма напълно да упровергая и да ви уверя,че не го познавам,и не съм го защитавал.
Нещо повече,в сървъра никой не е имунизиран от Бан,ако някой го заслужи ще го получи,независимо от положението си в сървъра или е нечий приятел!\

Искам да се извиня на всички играчи,които в този момент са били в играта и пряко или косвено съм обидил.
Понякога наистина на вски се случва човек да си изпусне нервите,в случая всеки админ и длъжен да запази самообладание и да се справи с ситуацията,за кото отново се извинявам,че не направих по най-добрия начин.
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Да аз съм w1Nn3r също мисля 4е бана е незаслжен, и ми беше обещано от админ да се провери но.. бана ве4е си те4е.... и няма никакъв отговор... това е от мен
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

ACC:

IvKoOo \
pheon1x \

IP: 80.30.35.15
Duration: 10 days.

Причина: Кражба на предмети с малка ценност в Dreamind царството.3.1. Правите ли Trade по земя, правите го на Ваша отговорност.
3.2. Предмет на земята е ничий, докато някой не го вземе.
малко противоречие с правилата (Докажи че тези итеми са били твой)
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

оп забравил съм :
4.1. Как да прехвърляте предметите си без риск от загубата им?
4.1.1. Използвайте затворени игри.
4.1.2. Нека паролата и името на играта са различни, а не например игра 123 с парола 123.
4.1.3. Използвайте пароли трудни за налучкване. Пример: Игра 123 с парола 8520.
4.1.4. Използвайте Trade прозореца.
4.1.5. Използвайте Loader.
4.2. Незнанието на правилата не ви оправдава! Преди да се оплачете, или да докладвате някого, моля прочетете правилата на сървъра.
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Кражбата си е кражба, и правилото в този случай не важи, защото то е предназначено отностно търговия на анихилуси и т.н. Не смятам че ще се маха бана, като някой влиза, в играта ми за 5 секунди докато си взема предметите, да ги обира и да излезне от нея. Точка по въпроса.
method
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sat Oct 03, 2009 7:41 pm

Post

Здравейте на всички ....
Днес се прибирам от Испания и брат ми ме посреща с думите:
- Бате ... ?!\
- Да ?
- Баннаха ме :|
- К'во, къде са те баннали ?
- Ами там нали .. D-D-DDreaming-BG мисля, че беше.
- Ходи в др-та стая и се моли да ми го махнат ...
Е, излезе доста бързо, но все пак ще си го чакам да си понесе наказанието гадината му

Разбрах от един от админите точно за какво съм баннат, но много от хората в сървъра ще ви кажат, че аз не съм такъв.
Винаги е било "Gaara аре да ни биеш cows" - ГОТОВО!\ "аре баал" - ГОТОВО!\ "Аре превод" = ГОТОВО!\ .. Дори съм давал фрий итеми, въпреки, че и за мен нямах \S

Докато съм бил извън страната, брат ми се разпореждаше с акаунта... По някой път дори когато си бях тук, но съм бил навън той е играл и си нямам дори и малка представа какво е правил ... Не е правил такива идиоотщини поне докато бях в страната.
От както бях извън нея незнам какво става, та той се направил на хитър и се опитал да краде

Прибра се и в момента ми се обяснява как са го прецакали и са му взели итемите на сорката, та искал и той да прецака за да замени бер руна, която щял да вземе от "ebcho" и се представил за офф забравих как беше май за някакъв негов приятел, та искал да вземе бер руната за да я замени за итемите, който били на сорката с човека, който ги бил откраднал, защото го било страх да не му кажа нещо, щото итемите от сорката липсвали.

Пича не се хванал за бер руната "ЕВАЛА ПИЧ!" и после говорил с човека, който му взел итемите с DUPESWAP, (уш за дупене на итеми пък ти ги хвърля на земята) да му даде това дупе за да вземе итеми и да си върне старите на сорса.

Видял някъв пич, пробвал се да го прецака пък той казал на админите "ЕВАЛА!" и ме баннаха.
Ето това чувам в момента и ще помоля админите да ънбаннат ип-то и ако е възможно да ънлок акаунтите.
Обещавам, че това няма да се повтаря.. Сложих парола на пц-то за да не пипа малкия идиот по него.. Ще направя паролите си различни за да не ги знае щото кой знае може да отиде от някой и-нет клуб.

[size=360]ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ТАКЪВ... МОЖЕ ДА ПИТАТЕ НА 50% ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В СЪРВЪРА СЪМ ПОМАГАЛ ВИНАГИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ НЕЩО КРАВИ, БААЛ, НАСТРОЙКИ НА БОТОВЕ, ПРИ КОЙТО СЪМ ИМ ГЛЕДАЛ ПАРОЛИТЕ И НЕ СЪМ ПИПАЛ НИЩО ОТ АКАУНТИТЕ ИМ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЗНАЕХ ПАРОЛИТЕ ИМ... ПИТАЙТЕ ГИ, ТЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ !\!\!\[/size]
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2952
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Има ли вариант да баннем брат ти, без да баннем теб? Отговора на въпроса е еднакъв с отговора на "ще се махне ли бана".
method
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sat Oct 03, 2009 7:41 pm

Post

Не, но има варянт да не ънбаннете и при 2-ра такава случка да ме баннате за колко искате време , триите квото искате и т.н.. Брат ми няма никакъв достъп до пц-то, както и до акк-тата няма да има ко ми ги ънлок ... Аре бе хора, проявете малко съчувственост.. За пръв път ми е, винаги съм помагал и съм се държал приятелски, т.е не съм обиждал и т.н. Дори и най-малкото провинение нямах и нито 1% уарн във форума .. Още веднъж .. При второ такова провинение правете квото искате, друг начин няма, за сега е мъжката ми дума, но по късно, ако ми се ънлок акк-тата и ми ънбан ип-адреса ще го докажа чрез действия !
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2952
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Ще го обсъдим с колегите и ще ти дадем окончателен отговор.