Незаслужени банове
-
- Newbie
Виждам , че съм го убил 3-пъти но когато се бия с друг какво да на правя да му кажа изчакаи да реджойн да не убия някои...То ако секи реджойнваше когато се бие е някои ... нз, но като ми е дал хост и съм го убил без да искам пак излизам аз виновен! Може да питаш дори човека с когото се биех .
-
- Dreaming Friend
Добре..аз се поставям на твое място и наистина ще е глупаво ако е така както казваш..Но я ти се постави на мое място (или на който и да е друг) и като видиш тази снимка...на кое би повярвал? Човек ако иска-намира начини.Ако не иска-намира причини! Казвам ти го във връзка с това,че винаги има начин да не убиеш някого....па ако трябва дори ще влезеш в селото по време на дуела и ще му махнеш хоста.Дори аз самия съм го правил не малко пъти (и ще го правя когато се налага) .
....
-
- Newbie
Разбирам какво искаш да ми кажеш но се биехме с 1 фр и просто не съм видял кога ми е дал хост пък както знаеш на траповете неможе да се казва по кого да бият и по кого не
П.С. За да не спамя темата искам да попитам дали има някаква възможност да ми се махне банна , който мисля че незаслужавам! :mda:

П.С. За да не спамя темата искам да попитам дали има някаква възможност да ми се махне банна , който мисля че незаслужавам! :mda:
-
- Dreaming Friend
Баннат съм за два дни за бот в отворена игра :mda: Играя от 2 седмици в този сървър и въобще незнам какво точно е бот в отворена игра! Моля Maz0, който ме е баннал да ми обясни?
-
- Dreaming Friend
topic2.html :punish:sp0tt wrote: Баннат съм за два дни за бот в отворена игра :mda: Играя от 2 седмици в този сървър и въобще незнам какво точно е бот в отворена игра! Моля Maz0, който ме е баннал да ми обясни?
Псле няма да е зле да прочетеш и това
topic3439.html
....
-
- Dreaming Friend
Между другото в правилата никъде не пише, че се банва за бот в отворена игра, но както и да е... Ще изчакаме шибаните 2 дни.. :mda:
-
- Administrator
Сигурен ли си?sp0tt wrote: Между другото в правилата никъде не пише, че се банва за бот в отворена игра
-
- Dreaming Friend
Не... видях гоDarkKiss wrote: Сигурен ли си?

-
- Dreaming Friend
4.2. Незнанието на правилата не Ви оправдава! Преди да се оплачете, или да докладвате някого, моля прочетете правилата на сървъра.
Също така, още с правенето на акаунта, всеки потребител се съгласява, че е прочел и ще спазва правилата на сървъра. Така, че тези оправдания, въобще не ги зачитаме.
Също така, още с правенето на акаунта, всеки потребител се съгласява, че е прочел и ще спазва правилата на сървъра. Така, че тези оправдания, въобще не ги зачитаме.
-
- Newbie
Значи... Баннаха ме, защотото съм бил с ,, atx " Да обясна кво стана...
Флизам в дуела.. и някъф ,,Star_pain" неш такова беше... Ми каза: Още един път ако те видя с ,, atx " повече няма играеш в този server... И аз го питам защо? А той ми отвръща защото е забранен.. аз искам да разбера защо помага ли ми нещо.. и т.н и той не иска да ми каже.. и аз му казах ами ще си използвам ,, atx " щом не искаш да ми кажеж и след 5 минути докато си играех ме баннаха... за 1 месец...
Мисля че това е незаслужен бан.. Дори не искат да ми кажат защо да го махна... не играя с god... Имам един приятел... Той също го баннаха заради atx но за 3 дена. Защо мен за 1 месец:?
Флизам в дуела.. и някъф ,,Star_pain" неш такова беше... Ми каза: Още един път ако те видя с ,, atx " повече няма играеш в този server... И аз го питам защо? А той ми отвръща защото е забранен.. аз искам да разбера защо помага ли ми нещо.. и т.н и той не иска да ми каже.. и аз му казах ами ще си използвам ,, atx " щом не искаш да ми кажеж и след 5 минути докато си играех ме баннаха... за 1 месец...
Мисля че това е незаслужен бан.. Дори не искат да ми кажат защо да го махна... не играя с god... Имам един приятел... Той също го баннаха заради atx но за 3 дена. Защо мен за 1 месец:?

-
- Dreaming Friend
Явно не си наясно с тази тема (съветвам те да я прочетеш) https://dreaming-bg.com/topic2.htmlDevilyt wrote: Значи... Баннаха ме, защотото съм бил с ,, atx " Да обясна кво стана....................
И другото което е...няма банове за АТХ за 3 дена...
....
-
- Newbie
Сега 6те ви обясня моята ситуация (едва ли ще ми повярвате). Един приятел игра вместо мене в кащи (мен ме няма6е тогава)и игра дуели,казах му да не трагва без go но... видяхте 4е не ме послу6а.Този които е казал за деиствията му има право и искам да кажа 4е не е моя вината изцяло. извинявам се за деисвията му и пове4е няма да му давам да играе на кото и било ,не искам да мислите 4е се оправдавам просто обяснявам и знам 4е бана е напално заслужен(4ел съм правилата) ама искам да знам кога 6те го махат ако изоб6то 6те го махат,за6тото не разбрах ни6то по тоя вапрос.
-
- Newbie
[admin]Ако съобщението Ви не е на кирилица, то най-вероятно ще бъде изтрито от екипа на dreaming-bg.com[/admin]
-
- Newbie
имам интернет зала в гр. ЯМБОЛ 24 pc-та имам на които 80% се играеше дреаминг дябло в ямбол интернета се пуска от няколко доставчици и всички са кабелен интернет до моята зала интернета идва с 1 ip и аз съм с рутер в залата вчера и може и преди това някое дете което се прави на играч е правил ДУЕЛИ БЕЗ (Г) И ВЕчЕ ЗА ВТОРИ ПАД МИ БАНВАТ ЗАЛАТА ЗАРАДИ 1 ИГРАч а и админите не ми казват на мен кой е той ас неможе да стоя на 24 pc-та едновремено и да гледам кой какво прави
нека администраторите да ми кажат кой acc-та са згрешили и аз няма да ги допусна до нито едно мое pc и в момента всички играчи от моята зала са баннед
умолявам администраторите да махнат банета на всички мои играчи и да оставят само виновния
за които имат доказателства и да ми кажат на мен кой е тоя играч и аз да предприема мерки за да несе допускат такива неща
нека администраторите да ми кажат кой acc-та са згрешили и аз няма да ги допусна до нито едно мое pc и в момента всички играчи от моята зала са баннед
умолявам администраторите да махнат банета на всички мои играчи и да оставят само виновния
за които имат доказателства и да ми кажат на мен кой е тоя играч и аз да предприема мерки за да несе допускат такива неща
-
- Hero Member
Я кажи името на залата, че си ми нещо съмнителен ( или къде се намира ).И не пускай по 2 поста един след друг, също не пиши на латиница - има кирилизатори.
-
- Dreaming Friend
Имаш вина, като си му дал да играе от твоя компютър и твоя акаунт. Ще изчакаш докато ти изтече бана.stambo_94 wrote: Сега 6те ви обясня моята ситуация (едва ли ще ми повярвате). Един приятел игра вместо мене в кащи (мен ме няма6е тогава)и игра дуели,казах му да не трагва без go но... видяхте 4е не ме послу6а.Този които е казал за деиствията му има право и искам да кажа 4е не е моя вината изцяло. извинявам се за деисвията му и пове4е няма да му давам да играе на кото и било ,не искам да мислите 4е се оправдавам просто обяснявам и знам 4е бана е напално заслужен(4ел съм правилата) ама искам да знам кога 6те го махат ако изоб6то 6те го махат,за6тото не разбрах ни6то по тоя вапрос.
-
- Newbie
да аз 6те 4акам но не разбрах до кога е тоя бан поне да мога да спя спокоино, 6тот никаде не намирам каде пи6е или не тарся достата4но
-
- Dreaming Friend
stambo_94, mulee, muleee, stamboo, stambo94
заключени за 10 дена
заключени за 10 дена
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Newbie
atuha wrote: аз влизам и те почват да ме обиждат
http://prikachi.com/images/403/2313403Y.jpg
http://prikachi.com/images/405/2313405j.jpg
http://prikachi.com/images/406/2313406J.jpg
http://prikachi.com/images/404/2313404h.jpg
http://prikachi.com/images/407/2313407Q.jpg
По това което виждам, на теб ще ти сложа 5 дена почивка, за да не се държиш както на снимките следващият път.
Какво ?! Те ме обиждат , а аз го изяждам ... би ли ми казал какво ВИЖДАШ ?
-
- Newbie
1. wallker
2. Днес
3. maz0
4.
gamepassword=sxq - нема такива работи като игра без пас !
ПП: Не ми е до 2-та дена ще си ги изтърпя но въпроса е ,защо да е така ...
ПП2: Ще овелича символите за пас на 5 , но едва ли е това.
2. Днес
3. maz0
4.
5.\ УОП·ГЬВл(ИзІ»МоРґЈ¬Ѕ«ЅЁБўОЮГЬВлµДУОП·)Не съм пускал бот без пасс ! Това ,че си правя игри 21ц35341234ж363 незначи че съм бот омг.
gamepassword=sxq - нема такива работи като игра без пас !
ПП: Не ми е до 2-та дена ще си ги изтърпя но въпроса е ,защо да е така ...
ПП2: Ще овелича символите за пас на 5 , но едва ли е това.