[admin]БАННАТ ^^[/admin]
Детенце хубаво,stunted wrote: хора от този сервер админите нищо не става от вас 6те страдате си4ки 6те ви намеря 1 по 1 обе6тавам викъв е тоя exc_belov каазал на тоя комар 4е сам му обрал аcc и тоя педал ме банна 6те го намеря по иП
как така без доказателства ме баннва тоя 6те се опла4а там кадето 6те е зле за вас 6те премахнат саита ви и вас долни нищожесва
![]()
Банна за "Picket" в посредством политиката на сървъра е 30 дневен + перманентно заключване на акаунта, който е хванат. Явно колегата е проявил милосърдие, което ти не можеш да оцениш.eyeofheart wrote: ацц: drag4o
получих бан днес за 14 дена,но защо имам перм лок на ацц-то: banned for 14 days 0 hours 0 minutes 0 seconds. - Picket ,банна ме Insat1abl3 ако може да ми кажете, Благодаря![]()
за бана 5те дена аиде ама защо перм че съм с динамично ип и бягам тай ли ?87.118.xx.xx banned for 5 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
AfteROrgazM1, k3cbotche, Oxygene, Pindelbot, Countessbot, k3cbotche7, k3cbotche6, k3cbotche5, k3cbotche4, k3cbotche3, AfteROrgazM, k3cbotche2, runiANDitemi, SarandaPende
Бой без Г
Добавят се и тези акаунти UnstopabL3, Rookie, JaCk-SpaRRoW + IP 78.130.xx.xx banned permamently.
.Това също преминава в постоянен бан- 87.118.xx.xx banned permamently.
Всички акаунти остават заключени завинаги-избягване на бан
Щом не разбираш от дума-така става.....чак и имаш наглоста да ми държиш сметка на ЛС...Лек ден!
Но не можеш просто някой да го наречеш "гей" след като нито го познаваш нито имаш каквито и да било взаимоотношения с него. Тая дума е крайно обидна лично за мен, защото нито се чувствам като такъв нито съм такъв!Sp3n5 wrote: Нали постоянно ако не знаем нещо,проверяваме google.bg,така ни съветвате и повечето от админите...
Сега искам да бъда коректен и да обесня съвсем точно!
Нека някои да си направи труда,да потърси какво означава думата "гей" (например в wikipedia.bg) и след това да решава дали това е за бан или не?
Acc : Ferucci
Bann:Global moderator (Insat1abl3) Или повечето го познават като ZOD-
Date:08.09.2010 (Сряда)
Смятах да си мълча и през тези 5 дена,но минаха едва 2 дена и аз не мога без да си кажа мнението! Това е !
Благодаря за вниманието!![]()
А от мене още 2 седмици обещавам ти го и ще следя бъдещите ти провинения.Insat1abl3 wrote: Бана е свален , следващото нарушение ще е х 2