според мен се подразбираDjani wrote: A az ot kade da znam koi e administrator ? Abe ..... admini bili:nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste:

според мен се подразбираDjani wrote: A az ot kade da znam koi e administrator ? Abe ..... admini bili:nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste:
Вероятно проблем в системата. Ще се провери на какво се дължи. Преди час няма как да ти е показвало 5 дни, че остават. Ето реалното състояние към момента:pandev wrote: Здравейте Ип ми е 62.73.105.190 и имам перманентен бан а трябва да ми остават 5 дена до изтичането на банна.Преди един час гледах че ми остават 5 дена и сега пише Перманентен.Сигорно е станала грешка.Отговорете ми
Такива на нас не ни минават...и как така "не го пишеше"?Винаги го е имало написано черно на бяло,и винаги ще го има написано черно на бяло.LineOfLive wrote: добре но това него знаех.Защото никъде него пишеше това.Извинявам се за което.Няма да правя повече тази грешка.Има ли шанс да ми се махне бана![]()
Да си мислил, когато си давал достъп на баннати потребители до сървъра. Ще горите и двамата \)pandev wrote: Еи Мазо на никъв не се правя И """""""""""""""""""""""""НЕЗНАМ ЗА КВО МИ Е БАНА"""" Лек Кво се правите всички на най най най най най еее хора успокойте се малко кви перманентни Банове е ОМФГ бахти сървъта чесно ти преказвам остават ми 5 дена бан и изведнаж Перманентен > Мазо да не би случай но да сам си влязал в Ацц и да сам играл ли кво омфг... ИМАМ БАН и ся е перманентен.Хора правете си сметка за какво става вапрос напваво незнам.Големи админи голяма нещо. И ся знам кво ще стане " ЗНАМ ЧЕ ЩЕ МЕ БАННЕТЕ И ОТ ФОРУМА" Моля ви знам го това ми е прекалено ясно баннете ме от сякаде поне да не се ядосвам. Единия Админ нему се пишело романи тос ми вика да не се правя а Истинската пречина за Банна е ЗАООБИКАЛЯНЕ НА БАН Омфг ..... Банвайте ме да не се ядосвам :@:@ Направо сам болен чесно.
щото не искам да горя с 25 лева зарад няква игра дет я играх 1 месец и кво !?
Надявам се, че съм ти отговорил на въпросите ти.DarkKiss wrote: От този момент, всеки бан ще бъде придружаван с Lock на акаунта за същия период от време.