Незаслужени банове
-
- Dreaming Friend
Ще ти махнем бана на ИП-то и ще ти отключим 1 акаунт по избор, само ако дадеш обещание че няма да се повтори нито от теб, нито от брат ти. Като следващото ти нарушение вече наистина ще бъде перм.
-
- Jr. Member
Не така гадно де .. Отключете поне 2.. Този с амазонката и този на който са ми мулетата със всичките итеми и руни..
-
- Administrator
След като искаш премахване на бана трябва да си благодарен на възможността която ти предлагаме, защото надали в друг сървър ще направят такъв компромис. Даваме ти втори шанс, не го пропилявай толкова лекомислено. Дано поне този път успееш да се справиш с брат си, а ако не можеш - не се притеснявай, ние можем и ще го направим.method wrote:Не така гадно де .. Отключете поне 2.. Този с амазонката и този на който са ми мулетата със всичките итеми и руни..
С риск да повторя предното мнение, вариантите са ти само два, няма на къде да се пазариш.
1 -> Премахва ти се бана и получаваш 1 акаунт по избор. Подразбира се, че следващото провинение ще ти е последно, това лично мога да ти го гарантирам.
2 -> Остава бана и не коментираме повече темата.
Your choice
-
- Jr. Member
Добре айде, искам акаунт ptz-gaara да бъде ънлокнат, това е.
-
- Dreaming Friend
Акаунта е отключен и бана премахнат. Надявам се вече с теб да си пишем във форума само за хубави неща . Успех за напред.
-
- Full Member
Какво никога неси рогал и винаги си помагал ? я помисли когато си бях в игра бнм и бях сам ти доиде с тфоята така наречена "амазонка" даде ми пвп наруга ме като доидох с хамера кфо направи насра и лефтна от д2-то от тогава несъм те меркал освен в чата братле неми се меркаи по бр-та и еди каде си ще ти пръсна леша бъди сигурен
По леко с приказките и заканите, за да се стига до наказание. - maz0
По леко с приказките и заканите, за да се стига до наказание. - maz0
-
- Full Member
http://upload.dreaming-bg.com/images/27c67...0acc2542f10.jpg как ще докаже, че несъм се дуелирал с друг и той не се е бутал нарочно в мен ? Не е трудно да направиш още 1 пик ако е било така ?
-
- Newbie
о то не било за 1 седмица а за 20 дена пфф целия провайдър заради някакъв леймър направо нямам думи.. пострадваме 5 човека играчи в сървъра !
-
- Newbie
SwagMan
217.174.*.* banned for 20 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
Бой без Го + псувни по адреса на сървара . Acc:SwagMan - Perm Lock !
незнам кое е този но банихте цялата мрежа за 20 дена и сега намога да флизам
Админ ElectrixxError
217.174.*.* banned for 20 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
Бой без Го + псувни по адреса на сървара . Acc:SwagMan - Perm Lock !
незнам кое е този но банихте цялата мрежа за 20 дена и сега намога да флизам
Админ ElectrixxError
-
- Newbie
5 човека сме(познавам) които играем в Dreaming с този провайдър.. и сигурно има още 2-3ма които не познавам. Сега всички ще чакаме 20 дена за да се махне бана ли??
-
- Dreaming Friend
Искам да се извиня за причиненото неудобство. Бана е свален от мрежата може спокойно да играете. Но понякога има такива индивиди ...
topic4-240.html
topic4-240.html
-
- Newbie
Здравейте получих бан от 1 саднат админ който защитава играч който използва год.
Та да минем по същество бана го получих след като му казах сичко и ясно точно в очите че той е саднат според мен това не е толерирано админ да пази годер.
админ ацц=maz0
мойто ацц=cyrax
Та да минем по същество бана го получих след като му казах сичко и ясно точно в очите че той е саднат според мен това не е толерирано админ да пази годер.
админ ацц=maz0
мойто ацц=cyrax
-
- Jr. Member
Ухахаххах маз0 саднатия хеитар хахахаха маз0 кво става с тебе бе маз000
-
- Newbie
ако може ми истрийте ацц-то но поне ме оставете да играя
-
- Dreaming Friend
Банът ти е за един ден, ако бях "sadnat" админ, можеше да получиш един месец почивка. Гледай да не се потваря повече, защото няма да съм толкова мекошав.
-
- Dreaming Friend
В крайна сметка Год-а не е забранен, освен на Дуел.cyraX wrote:Здравейте получих бан от 1 саднат админ който защитава играч който използва год.
админ ацц=maz0
мойто ацц=cyrax
От написаното не се пояснява каква точно е била ситуацията.
Така, че се извинявам, че го казвам така, но едва ли най-правилното решение е да се спори с Администрацията.
Правилата си ги има.Можете да ни докладвате когато са нарушени.
-
- Newbie
За моя бан ацц:m7x-
админ: ElectrixxxError
НЕ виждам закакво имам бан от 1я ден в който играя.
Ако съм убил някой без го , то е защото помагах на други пичове да си земат трупа...Това ако е наказуемо евала му кажете.
админ: ElectrixxxError
НЕ виждам закакво имам бан от 1я ден в който играя.
Ако съм убил някой без го , то е защото помагах на други пичове да си земат трупа...Това ако е наказуемо евала му кажете.
-
- Dreaming Friend
1.7. В игрите в ядро: Softcore, да се бие правят дуели без съгласието на опонент/ите. Това от сега нататък ще става в игри от типа - BM Duels (Bad Manners), Duel No RULES и прочие.
Това е извадка от правилата.Това че някой та е убил не означава че ти трябва да си го върнеш както виждаш сам не само ти си с бан.До колкото си спомням ви предопредих неколкократно да спрете със своеволията си.
Това е извадка от правилата.Това че някой та е убил не означава че ти трябва да си го върнеш както виждаш сам не само ти си с бан.До колкото си спомням ви предопредих неколкократно да спрете със своеволията си.