Искам да питам защо сам баннат за втори пат не ми се обраща внимание.
Мисля че нередно сам баннат и трябда да ми се свали банна - topic7059-200.html sXeteam
pain
* Администратор
* Неактивен Неактивен
* Публикации: 138
* ForumGold: 25
*
*
Re: Бан лист (#3)
« Отговор #210 -: Събота, 11 Юни 2011, 00:08:41 »
Долуопоменатите от мен IP адреси остават перманентно баннати, достъпа до сървъра е прекратен. Принадлежащите на тях акаунти остават заключени завиги.
87.121.87.119 + 87.121.86.23
sXeteam2, Lecorsaire2, Lecorsaire, sXeTeam, Lecorsaire3, sXeteam3, Neshsklad, sXeteam4, Lecorsaire1, Decrepify, Neshhh, Nesh1, noobsybot, Nesh2, Neshh, Nesh3, Nesh, Jodasw
« Последна редакция: Вчера в 00:09 от pain »
Информирай модератор Активен
Незаслужени банове
-
- Newbie
infection
Serz, whatabouthim, WhatAboutYou, NeoFiT, whatabouther, johny_b, TuZaRa, bebeTy [79.151.226.243] 1 месец бан, за заплахи с администраторски права.
мога ли да знам и да получа някакво обяснение за това админе ???? кои съм заплашвал с администраторски права ако може 1 скриин да сложиж не мисля че банна ми е заслужен а мисля че 2 дни под ред получавам ралзичен вид банн без причина ????? какво става може ли някъкво обяснение
Serz, whatabouthim, WhatAboutYou, NeoFiT, whatabouther, johny_b, TuZaRa, bebeTy [79.151.226.243] 1 месец бан, за заплахи с администраторски права.
мога ли да знам и да получа някакво обяснение за това админе ???? кои съм заплашвал с администраторски права ако може 1 скриин да сложиж не мисля че банна ми е заслужен а мисля че 2 дни под ред получавам ралзичен вид банн без причина ????? какво става може ли някъкво обяснение
-
- Newbie
много ми е интересно след като имах пререкание с въпросния wall- как изведнъж започнахте секи ден да ми слагате различен вид баннове не мисля че е справедливо ???ще получа ли отговор
-
- Dreaming Friend
Спомни си сам, на кого и какво си говорил. Поръчай да ме баннат и мене. Банна остава така както е, обяснения нямам намерения да давам.
-
- Newbie
Иво кажи на Паин да ми махне бана нищо не сам направил.......БАСИ
-
- Newbie
като нямаш намерение да даваш обяснение защо не качиш скриин да си припомня какво съм казал ????? мисля че почвате да преувеличаваш много сериозно с администраторските си права
-
- Dreaming Friend
Това ти какво мислиш нас не ни касае. Защо не се пробва да помислиш преди да правиш глупости вместо да се напъваш да мислиш след това как да се спасяваш?!
-
- Newbie
ами защото не сте прави баннвате които ви кеф и не ви пука само ще ви кажа че не сте никакви админи а сте смешни с тия измислени банове ако банна е заслужен докажете го и няма да пиша теми и да флоода из форума но банна не е заслужен
-
- Dreaming Friend
След една-две седмици ми пиши да ти сваля Warna. През това време се научи как да комуникираш нормално с хората.
-
- Dreaming Friend
Погледни си ги на лично. Другия път, когато решиш да се правиш на интерес ще ти е последния.
-
- Newbie
Братлета кво правим влизате в темата виждате че сам писал и не отразявате ? Докога тва ?
Вече сам досаден на себе си да пиша по форума сериозно...
Вече сам досаден на себе си да пиша по форума сериозно...
-
- Dreaming Friend
Бана е преразгледан и е свален.
Единствения апел към теб от лично моя страна е да спреш да дразниш.
Следващия бан ще е лично от мен.
Единствения апел към теб от лично моя страна е да спреш да дразниш.
Следващия бан ще е лично от мен.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
-
- Full Member
Ще може ли, нали се смени управлението 2-3 пъти, да ми преустановите делото по перн лок на ацц-та ми защото да ми локнете всички ацц-та за една обида стига де?
-
- Dreaming Friend
Извинявам се от името на целия сървър, твоят бан беше неправилен.
Exo:
След тези думи и куп други обиди изсипани както към играчите, така и към сървъра и към администрацията, не очаквай нищо от наша страна.
Exo:
<lexus> maika vi myrshi shibani v putkata da eba na chinka vi da go sloja mizernici maikite vi da pyknat na vsi4ki dano
След тези думи и куп други обиди изсипани както към играчите, така и към сървъра и към администрацията, не очаквай нищо от наша страна.
-
- Full Member
последно правилен или неправилен е ?
-
- Sr. Member
искам да попитам warm дали се маха
имам 20 от ехзорсист... от седмица и нещо
ПС: моля не ме линчувайте не видях подобна тема,няма смисъл и да правя такава

ПС: моля не ме линчувайте не видях подобна тема,няма смисъл и да правя такава

-
- Dreaming Friend
Неjepeto wrote: искам да попитам warm дали се махаимам 20 от ехзорсист... от седмица и нещо
ПС: моля не ме линчувайте не видях подобна тема,няма смисъл и да правя такава![]()
....
-
- Newbie
мм банн от "nova" интересно играем вързака и го бия и ме обвинява за непозволени добавки 
хайде ако може тва да се преразгледа от някой друг админ ако трябва даже и снимки ще кача
[admin]Този път прекали. Не съм за Jah-a, но няма да позволя подобна наглост и безочие. Ако някой колега пожелае да му обясня за какво става на въпрос и да му предоставя доказателства, ще го направя, няма никакъв проблем. Банът ти няма да бъде свален. Имаш един месец да си помислиш хубаво. Знаеш за какво говоря. Успех![/admin]

хайде ако може тва да се преразгледа от някой друг админ ако трябва даже и снимки ще кача
[admin]Този път прекали. Не съм за Jah-a, но няма да позволя подобна наглост и безочие. Ако някой колега пожелае да му обясня за какво става на въпрос и да му предоставя доказателства, ще го направя, няма никакъв проблем. Банът ти няма да бъде свален. Имаш един месец да си помислиш хубаво. Знаеш за какво говоря. Успех![/admin]
-
- Newbie
Незнам кво точно направих че реши че имам непозволени добавки.Тва че ти направих намелок без да искам ли?Случва се на добрите ше кача снимки че да се преразгледа случая от някой админ ...Ти и преди мислеше че съм с хак зарад тебе ме проверяваха други админи(дори и дорки беше там),RootsRagga ме провери
.И сега изведнъж ставаш админ и без никакви доказателсвта започваш да банваш защото някой е по-добър от теб на дуели ?