Голям Проблем
-
- Newbie
Проблема ми е следния , че както си влизам в аццто и ми липсват всичките дреаминг итеми , как да го разбирам това ? ограбен ли сам или е на админи работа ? писах лични съобщения на главните админи , но никои не ми обърна внимание затова и написах тема с мисълта , че нея ще погледнат аццто ми е hardarcher , моля съдеистваите защотото проблема не ми е много приятен.
-
- Dreaming Friend
Стандартните въпроси при кражба:
1. Кой ти знае паролата?
2. Кога за последно предметите са си били на мястото?
3. Кога си разбрал, че липсват?
4. Влизал ли си от игрална зала/приятел? Ако да, какви са IP адресите им?
5. Имаш ли предположение, кой може да е крадеца?
ПП. В момента форума има проблем със системата за личните съобщения.. Да не ти прави впечатление ако нямаш отговор.. Може до отсрещната страна да не е достигнало съобщението, а дори и да е прочетено и отговорено по някаква случайност ще ти е трудно ти да го прочетеш..
1. Кой ти знае паролата?
2. Кога за последно предметите са си били на мястото?
3. Кога си разбрал, че липсват?
4. Влизал ли си от игрална зала/приятел? Ако да, какви са IP адресите им?
5. Имаш ли предположение, кой може да е крадеца?
ПП. В момента форума има проблем със системата за личните съобщения.. Да не ти прави впечатление ако нямаш отговор.. Може до отсрещната страна да не е достигнало съобщението, а дори и да е прочетено и отговорено по някаква случайност ще ти е трудно ти да го прочетеш..

-
- Newbie
паролата ми е знае , играч с ацц livingdead , както и аз неговата на аццто , не смятам , че тои е крадеца , но не пречи да проверите както вия си знаете , предметите бяха на място запоследно четвъртак аз заминах за 3 дена на почивка през ликенда и в неделя вечерта ги нямаше когато се пребрах , от зала и приятел не сам влизал , и предположение за крадеца можеби горе споменаното име , но немога да обвинявам на 100% , защото се пак играя с това момче не от скоро , но се пак не се познавам с него лично такаче е възможно да ме е обрал тои , вия знаете как да го проверите предполагам
и дано разрешите проблема ми , че е доста кофти работата ми.

-
- Dreaming Friend
Ще се заемем със случая при първа възможност.
-
- Newbie
LivingDead ти предаде 21 дреаминг стонетата за форум голд на негово име. Поради тази тема:topic2181.html
-
- Newbie
ахам значе сичко е ок , но поради пречината , че неможах да се свържа с него е станала обърквация , мерси за информацията и съжелявам за отнетото време поради моя грешка