Моля помощ имам БАН на ИП-то

camder
Newbie
Newbie
Posts: 45
Joined: Mon Jan 25, 2010 9:46 pm

Post

имам бан на ИП-то от фчера мисля че тоя бан е эаради бота щото неэнаех че е эабранено да се пуска бот на отворена игра..Флиэам в диаблото и давам на BATTLE.NET ими исписва UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET..Моля помогнетеми,и искам да питам дали щесе махне бан афтоматично или вече никога няма да мога да играя диабло.Дано ми помогнете обещавам че другия пат бота ще правя да пише парола или пак ако са эабранени ботовете вобще няма да пускам..
User avatar
drek
Full Member
Full Member
Posts: 571
Joined: Tue Nov 17, 2009 11:25 am

Post

сигурно 1 седмица в диаблото имаше тема да се погледнат правилатаа.ако бана ти е за ботове в опен гаме 2-3 дена
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2952
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

camder wrote: имам бан на ИП-то от фчера мисля че тоя бан е эаради бота щото неэнаех че е эабранено да се пуска бот на отворена игра..Флиэам в диаблото и давам на BATTLE.NET ими исписва UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET..Моля помогнетеми,и искам да питам дали щесе махне бан афтоматично или вече никога няма да мога да играя диабло.Дано ми помогнете обещавам че другия пат бота ще правя да пише парола или пак ако са эабранени ботовете вобще няма да пускам..
Има наложен бан на IP адреса ти, който изтича след 18 часа. Ботовете не са забранени, забранено е единствено да правят отворени игри, освен ако не са предназначени за игра с останалите потребители (Като например Baal, cows, etc..).
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Грешен раздел. Темата е преместена.

~LOCK