ако може да ми махнете бана на асс-та "Donttouchme" "krisk0o0" i "intelecta" може да не е изтекъл още но мен няма да ме има а брат ми играе а той неможе да пише тук \( про
[admin]Готов[/admin].
извинявам се но акк donttouchme все още не е отключен
tarikatche, tarikata, magician, asdqwd [83.222.188.166] - 5 дни бан + лок за псувни !
Изтекъл.« Последна редакция: Днес в 01:28:26 от Ивайло Георгиев »
IP: 83.222.188.166
ACC: tarikata , tarikatche
Пише че е изтекъл а немога да вляза !
[admin]Отключени са.[/admin]
namelocker, AboutFuck [212.233.187.2] 10 дена бан за бой без "Go" в игра "Bvb 4e" Realm: Dreaming Mod. (второ нарушение) на 6ти февруари е бана минали са 10 дни
77.85.204.16 - 5 дни. Като си бияч, ти давам пет дена почивка, за да успееш да го намериш и да си разчистите сметките.
Обиди + Заплахи.
Acc: BulgarianPRO, MrSaxoBeat, Devi, -wLm-, Oner1, cmpec, Devi-Mule, TequiLa-BaR, NightWings, LordOfDeath, Bapau-Kypa
Добре , отключвате ацц-тата на другите потребитили , обръщате им внимание , аз сам писал от 3 дена и още никои не ми е отключил ацц-то и не ми е махнал бана..
Така бях баннат в събота за 5 дни за псувни днес би трябвало да ми е изтекъл банна ,но все още немога да влизам в батъл нет.Ако може да ми премахнете вече лока ацц-та :WeeD_Sorc, Jaha, mnml_god1, Cannabis, mnml_god, WeeD_Aura, Smoke_Ganja, TpeBaTa, WeeD_KinG, callmehell, Phunkey_Vibe [87.120.191.178] - 5 дни бан + лок за псувни.Благодаря предварително
Така мина ресът и вече мога да влизам в батъл нет ,но сега като си напиша паса ми исписва "The password is incorect" или нещо подобно мога да влизам единствено в Cannabis\Jaha\Weed_sorc..моля ви помогнете ми!
[admin]\Готов си.\[/admin]
Добър вечер , пиша понеже бана наложен ми на 21 Февруари (topic2025-920.html) би трябвало днес(26.02.2011г.) да изтича , а нямам никакъв достъп до сървъра... Ще помоля бана да бъде свален и ацц-тата отключени или поне да ми са даде някакво инфо в колко часа точно трябва да бъде свален бана... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ЛЕКА ВЕЧЕР !
Здравейте, LickShot-77-.
Когато даден бан бъде наложен за определено време, той е с точна продължителност за същото време.
Вашият бан е наложен от Justice, Линк., на Февруари 21, 2011, 11:39:03, следователно ще изтече на 26 Февруари по същото време, не сутринта или по обяд.
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.