Justice wrote:
Добър вечер, мисля, че не е от значение дали го разглеждаме трима, петима или колкото ще да е, важното е да има резултат? Мисля, че съм прав. Банът ти и е свален както и придружаващия го лок на акаунтите.
Можеш да играеш вече свободно.
Лека вечер.
Има значение колко човека разглеждат даден проблем. Представи си едно грешно решение да се вземе от 5-6 човека. Това не е грешка на един, това е грешка на целия екип. Същото е при правилното решение - колкото повече хора вземат правилно решение - толкова по-добре е това за екипа. Прав си в едно - важното е да има резултат. Благодаря за взетото от Вас решение да ми свалите бана и лока. Мисля, че намерихме общ език и донякъде разрешихме проблема навреме, без излишни скандали. Когато админите говорят и мислят по казаното от потребителите нещата се нареждат. Имаше вариант да си мълча и да чакам или да Ви кажа няколко грозни думички и бана да стане perm. Дано и Вие сте доволни от решението, което взехте и да продължим да си гледаме своите работи в играта и администрирането и. И най-вече да продължим да поддържаме връзка с добър тон.
ПП: Само искам да добавя още нещо. Наистина го казвам за пореден път, но се надявам да се запомни, защото не изключвам вариант някой да забрави да си пусне игрите за 1 играч и пак да има проблеми с отворени игри. От моето IP се пускат ботове само от акаунтите hurufusi, stealth и sovere1gn. Наистина Вие не можете да помните кой играч в кой акаунт има ботове, кои акаунти са негови и кои не ... но най-малкото, което можете да направите за всеки играещ в повереният Ви сървър е да не локвате всички акаунти, които засечете към дадено IP. Заключването на акаунта с бота е достатъчно наказание за всеки, който не внимава. Това нарушение не е като обиждането, краденето и т.н. ... а просто проблем, описан от Вас като лагване и непоставяне на парола на играта. Да, може да се предотврати, но това е свързано с правенето на специална игра преди пускането на ботовете ... и води до невъзможност за спокойна игра по време на ръновете на ботовете. А и всички знаем колко бъгава програма е k3c-то. Освен това съществуват и такива играчи, които имат доверени приятели в играта, знаят паролите един на друг и по всяко време имат достъп до нечий акаунт. Така заради един чужд бот в отворена игра 2 дни не играх не само аз, но и още 3 човека. Това не е справедливо и не е от полза за никого. Просто заключвайте само акаунта с бота ... и банвайте само играчи, които наистина заслужават да имат бан. Това тук може да го приемете като предложение, което екипът да обмисли.
Още един път благодаря за отделеното внимание. Лека вечер на всички