admine zna4i kazvamti kato 4ovek 4e nemoga da vlqza vav dreaming vav samiq sarvar i prosto po slednata pre4ina nemoga da dam runata na tova mom4e oshti kvo imam za obesnenie ??
Ами то лесно ще ти махне банна + локовете.. Аз като съм баннат в момента и банна ми изтича чак довечера , ти през тва време може да флезеш , да си подариш итемите на някои ако си се отказал да играеш , щото да се правиш за 1 бер .. :punish:
e dobre ti go mahni sega toi kato vlezi shte mi pishi na acc d2-team i shte mu dam runata predpo4itam da mu dam ber otkolkoto da nemoga da igraq prosto mi otklu4i acc taman i da vezema ot fr nazaem
Мм .. или ще дадеш на Таков сега Бер и тои ще ми го предаде ... Или ще стоиш до довечера докато ми се махне банна и ще ми дадеш бер-а на мен.. Тва предлагам аз , незнам вие кво мислите ..
Я по-кротко сега и двамата. След кратка консултация се стигна до следното решение... Махам и двата бана сега и плащаш сега и се приключва със случая. Някой нещо против има ли?!
nz kvoto kaje admina az vav momenta ber nqmam vav men spored men da mi opravi acc ta i da namerq ber runa zadamoje da tiq dam ina4e pi4 men neme barka dali shte igraq ili nqma da igraq po4nah da igraq toq sarvar i za 5 meseca imah vsi4ko koeto iskah taka4e neme barka
Добре , на Таков ако не му се занимава да флиза да му дадеш бер.. Ще играем по моя начин и ще ми предадеш бер-а чак довечера.. А през тва време ще си локнат и банн .. Да знаеш друг път като играеш вързаци да не се правиш на много хитър ! : )
Не ми отговорихте на въпроса. Както и да е.. По всичко личи, че той бер няма. В такъв случай си остава заключен докато намери. Процедурата ще бъде следната - влизаме в игра аз, feel и човека, който ще ти заеме бер-а и като даде руната ти махам бана.
ami nz az ve4e kazah kvoto imah da kazvam osven ako toq pi4 iska da mu dam edno LS sas 40 life i toi da mi dade BER i taka ina4e shte trqba da ma iz4aka pone 1 den da namerq ber runa kakto si precenish takov
Не ми трябва ЛС , потърси от някое приятелче в скупе , фасебоок бер да ти даде .. И Таков ще ти махне банна и локовете и ще влезеш да ми платиш.. Па после си играи прави квото искаш
Също така и аз имам банн , които е до довечера и трябва и моя да се махне , не го казвам като ..... 1 вид да ми махнете банна щото да флеза некви такива , ако трябва ще си изчакам колкото е наложено там и тва е
М.. Нали и аз тва обеснявам.. Ако ми се махне банна сега по някъв начин , да флеза да ми дадеш бер-а Ок .. Ако не ще чакаш довечера да ми се махне банна .. Не виждам друг вариант
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion. Click here to become a Patron.