Lamerz, stick, splasher, splash, darkhorse, splasherito [ 85.239.136.236 ] - Перманентен бан за бой без "го" - 3-ТО НАРУШЕНИЕ
Може ли да видя снимки или поне някакво доказателство че съм бил без го защото не съм сигурен че е вярно ?
Re:Незаслужени банове
-
- Hero Member
Много се извинвяам се за спама!
Абе вие много взехте да се правите на важни? Искали доказателства, искали снимки, админите да не са куриерски гълъби да летят след гъза на 300 човека?!?!?
Щом имаш бан, значи има причина, има един малак процент от хора, които са били банвани по погрешка и това е било в резултат от грешка с айпито или нещо подобно.
Не стига, че сте виновни, ами и сметка държите на админите, не били сигурни дали са виновни, айде моля ви се да не се вкарвате в излишни филми, А?!
Абе вие много взехте да се правите на важни? Искали доказателства, искали снимки, админите да не са куриерски гълъби да летят след гъза на 300 човека?!?!?
Щом имаш бан, значи има причина, има един малак процент от хора, които са били банвани по погрешка и това е било в резултат от грешка с айпито или нещо подобно.
Не стига, че сте виновни, ами и сметка държите на админите, не били сигурни дали са виновни, айде моля ви се да не се вкарвате в излишни филми, А?!
-
- Dreaming Friend
DoIt нали знаеш :
-1 дъвка моля.
-5 лева ако мине номера...
-КОЛКО?!?!?!
-Не минаваа...
Те са длъжни да се пробват. Ако има как да минат между капките ще е най-добре. Въпроса е, че трябва да мислят преди да нарушават правилата, за да не се чудят после какво да правят. Толкова по темата и с този "незаслужен" бан.
-1 дъвка моля.
-5 лева ако мине номера...
-КОЛКО?!?!?!
-Не минаваа...
Те са длъжни да се пробват. Ако има как да минат между капките ще е най-добре. Въпроса е, че трябва да мислят преди да нарушават правилата, за да не се чудят после какво да правят. Толкова по темата и с този "незаслужен" бан.
-
- Newbie
Видях си снимките но не признавам че сам виновен , все пак играя с хамър неволно те убих..
-
- Dreaming Friend
Двама администратори бяхме в играта. Ситуацията е повече от ясна. Толкова по въпроса от моя страна.
-
- Newbie
се тая няма да се оправдавам щом така си решил мнението си е твое ама защо перманентен бан не беше ли нещо от сорта на 5 дена ?
-
- Newbie
Какво става пак немога да си вляза в ацц-то 5 дена минаха ....? :nenormalniste:
-
- Full Member
Акаунтите ти са заключени предполагам? пиши в тази тема : topic2752-280.html
-
- Dreaming Friend
Не можеш да смяташ ми се струва
Виж кога ти е наложен бана и пак си помисли кога трябва да ти бъдат отключени ацц-тата (18.04.2011 01:40:00)

-
- Full Member
не е моя работа но къде се вижда наглото държание на FeelMyTouch на пиковете?
Smoke Weed
-
- Newbie
Като не е твоя работа защо коментираш. На интересен ли се правиш?eyeofheart wrote: не е моя работа но къде се вижда наглото държание на FeelMyTouch на пиковете?
-
- Full Member
а кой си ти да ми казваш какво да правя ?
Smoke Weed
-
- Full Member
извинявам се ама се ядосах 

Smoke Weed
-
- Newbie
ACC Ghos7rid3r
Иво като си тук моля те махни този бан 11. 79.132.*.* който си сложил за измама за аних , само 1п бана махни че и моето ИП започва по същия начин и цял ден немога да играя
благодаря ти предварително
Иво като си тук моля те махни този бан 11. 79.132.*.* който си сложил за измама за аних , само 1п бана махни че и моето ИП започва по същия начин и цял ден немога да играя

-
- Full Member
лол каде си тръгнал ?
Smoke Weed
-
- Dreaming Friend
Май със играта беше до тук.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Newbie
Infection има ли вероятност да ми махнеш бана той е за 5 дена остават 2-3 нз точно.Просто утре има тур и желая да участвам.Аз съм си виновен наистена бих без го,но свърши вече ако може само за утре да ми махнете бана.Нямал съм предишни провинения.Мерси предварително.
-
- Newbie
Искам да попитам защо имам пак бан за 2 дена ако можете да ми кажете ? Ип 46.55.208.11 acc : zawe Защо имам бан за 2 дена ? като си бях в бал рън дисконнект и бан Бана ми е в 1:13 вечерта .. ще съм благодарен ако ми отговорите
-
- Newbie
Очевидно е че на никой не му се занимава да види защо съм банат пак за 2 дена без причина интересно ми е каква причина имам за бан този път като предния път беше за 14 дена за непристойно поведение сега за какво ще е този път за влизане на бал рън ? айде ако някой админ му се занимава да види към 1:00 1:13 защо имам бан .