Re:Незаслужени банове
-
- Jr. Member
Немога разбера как някой играчи им се дава 2-ри шанс а на други не?
WE DEM BOYZ
-
- Newbie
ае стига с тия банове ???? кои съм псувал инфектион тва че съм му казал тапако псуване ли е ?
[admin]+20% warn[/admin]
[admin]+20% warn[/admin]
-
- Newbie
Инфектион не мисла че за такива думи клошар и тапак некои е ял банн но ти си преценяваш мен ми писна да ям баннове за "глупости" сички виждаме снимките и никаде никои не вижда псувни разбирам да съм го псувал ок ама не съм просто банна не е заслужен но ти си знаеш \)
[admin]+ 20% Warn[/admin]
[admin]+ 20% Warn[/admin]
-
- Hero Member
Прощавайте за спама, ама не се сдържах ( ако трябва ми наложете уарн )...
Добре бе, момче, да речем, че не е псуване - ще се успокоиш ли, ако променят причината от 'псуване' на 'обиждане' ??
Добре бе, момче, да речем, че не е псуване - ще се успокоиш ли, ако променят причината от 'псуване' на 'обиждане' ??
-
- Newbie
инфектион каф админ си ти бе малчо банваш еи така и махаш темите на хората осъзнаи се ква смешка си всъщност

-
- Dreaming Friend
/off Колко много простотия...FeLa wrote: инфектион каф админ си ти бе малчо банваш еи така и махаш темите на хората осъзнаи се ква смешка си всъщност![]()
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Dreaming Friend
Баннат е свален.
Това правило "4.1. Администраторите си запазват правото да наложат наказание на потребител без да предоставят съответните доказателства, стига лично да са присъствали в момента, когато е извършено нарушението." се отнася за хора, които са ни спечелили доверието. А ти моето не си, за това искам за всеки бан наложен от теб на лично да ми се изпращат доказателства в противен случай ще бъдат сваляни.
Лек ден.
Това правило "4.1. Администраторите си запазват правото да наложат наказание на потребител без да предоставят съответните доказателства, стига лично да са присъствали в момента, когато е извършено нарушението." се отнася за хора, които са ни спечелили доверието. А ти моето не си, за това искам за всеки бан наложен от теб на лично да ми се изпращат доказателства в противен случай ще бъдат сваляни.
Лек ден.
-
- Dreaming Friend
+1Ивайло Георгиев wrote: Баннат е свален.
Лек ден.
Да поставиш рекорден брой банове за 2 дни не е начина да покажеш колко си строг или сериозен към играта и играчите. Един админ трябва да знае кога да направи компромис и кога не. Дори и ние по-старите администратори често банваме без качени доказателства когато сме били повече от 1 в играта. Важно е така да си свършиш работата, че да не могат да те успорят после. При теб това го няма. На почти всеки твой бан има написана тема в незаслужени и повечето от играчите предоставят повече доказателства в свое оправдание от теб. Съветвам те да промениш малко методите си ако искаш да имаш някакъв успех или просперитет.
-
- Full Member
Абе човек, какви ти номера ?! Аз и моя фр играем попринцип заедно, но понеже беше напсувал един МВР .. .. (не му помня цялото име, но беше ассасинка), го бяха баннали и то не един път за псуване биене без ГО (за пет дена и знам това, не защото играя с неговото ацц,а защото сме съседиDorki wrote: @Hristian_97
Много ми е любопитно, какво си правил в неговите акаунти ? Тия номера на някой друг. Бана остава може да се жалнеш на Папата. Напоследък забелязвам много нагли типове в сървъра, няма да се разберем така...

-
- Newbie
Та сега немога да разбера бана ми остава ли си
?Мисля че трябва администраторите да се съберете и да обсъдите бъдещето на нова като админ.

-
- Newbie
Искам да попитам г-н Ивайло Георгиев дали добре се е запознал с условията при , който са банн-нати дадените усери И ДАЛИ ТОЙ НЕ БИ НАЛОЖИЛ БАН при тези обстоятелства? Ако е така да почвам и аз да играя с ТМЦ и като ми искат снимка на Фрамес да реджойвам и след това да пращам или да играя с аутохит и като ми искат снимка на лог да пращам само последния ред от дуел-а с киллването под предтекст:
[02:50:17] Just Me: da si propusnal da pratish nqkoi screen?
[02:50:17] Just Me: \]
[02:50:24] Pafka7a: koi ?
[02:50:27] Just Me: naprimer
[02:50:29] Just Me: ot nachaloto na duela
[02:50:29] Just Me: \]
[02:50:35] Pafka7a: em nqmah loga ot tam
[02:50:51] Just Me: gnusna lyja
http://prikachi.com/images/911/3500911E.png - Амините да погледнат точно този скреен:) къде е скролл-а на лог-а и дали наистина го няма от началото , защото ЕВН точно това му беше поискал
Въпросът може да се отнася и към Таков видях ,че е подрепил горепосочения администратор
И моля да преразгледате бан-а но като цяло от това което е искано и това което е пратено и засщо е скрита останалата част .. а не само да гледате от кого а НАЛОЖЕН Бан-а
защото вече започва да се набива на очи
[02:50:17] Just Me: da si propusnal da pratish nqkoi screen?
[02:50:17] Just Me: \]
[02:50:24] Pafka7a: koi ?
[02:50:27] Just Me: naprimer
[02:50:29] Just Me: ot nachaloto na duela
[02:50:29] Just Me: \]
[02:50:35] Pafka7a: em nqmah loga ot tam
[02:50:51] Just Me: gnusna lyja
http://prikachi.com/images/911/3500911E.png - Амините да погледнат точно този скреен:) къде е скролл-а на лог-а и дали наистина го няма от началото , защото ЕВН точно това му беше поискал

Въпросът може да се отнася и към Таков видях ,че е подрепил горепосочения администратор

И моля да преразгледате бан-а но като цяло от това което е искано и това което е пратено и засщо е скрита останалата част .. а не само да гледате от кого а НАЛОЖЕН Бан-а

-
- Newbie
ne moga da razbera zashto vse za nai malkoto neshto se banva toi ne ostanaha hora be az v4era izqdah bana zashtoto sum bil bez Go oburkal sum se golqma rab i ne sum iskal da se izvinq i vednaga ban ve4e nasqkude e pulno s donosnici
:X ako moje mahnete mi bana i obeshtaam 4e nq sa povtori ]
[admin]Писането на кирилица е задължително[/admin]

[admin]Писането на кирилица е задължително[/admin]
-
- Newbie
a-belov и аз искам да има хора в сервера, но ако тези хора са хакери по добре да ги няма и в ЦС е така 

-
- Newbie
НЕ са хакери просто само портят вместо да се разбираме помежду си и заради такива хора патят всчки
-
- Newbie
и в момента ми е супер тъпо че съм баннат заради глупости !!!

-
- Dreaming Friend
Вместо да си помагате и да се подкрепяте, само гледате как да се натопите един друг...
-
- Full Member
Въпрос на завист! :mda:Dorki wrote: Вместо да си помагате и да се подкрепяте, само гледате как да се натопите един друг...
-
- Newbie
Хахах нова всички сме наясно че итемите ти са правени.Неможе да имаш всичко н макс \)
Пример:шард 30'40'40\джевели 7фхр/9стр/3рл/34ф рез... и да не изреждам още.
Просто ми е интересно каф ти е точно проблема с мене ?Мислиш че съм хакер ли ?
Що от всички само ти мислиш така ?
Значи на bvc- банна се маха
пък моя остава ?причина ?
П.С моля случая да се преразгледа от друг администратор
Пример:шард 30'40'40\джевели 7фхр/9стр/3рл/34ф рез... и да не изреждам още.
Просто ми е интересно каф ти е точно проблема с мене ?Мислиш че съм хакер ли ?
Що от всички само ти мислиш така ?
Значи на bvc- банна се маха

П.С моля случая да се преразгледа от друг администратор