По горе описания начин, бота върви без проблем.
Аз лично го пробвах.
Айде със здраве (h) (h) (h) (h) (h) (h)
Re:Как да "подкараме" D2JSP на Windows 7-Дискусия
-
- Jr. Member
искам да пусна бота за бал рънове а нещо ми куца ако може да кажете как
ПП:иначе съм кракнал бота и сичко е ок до там от кадето тря го пусна за бр-та
ПП:иначе съм кракнал бота и сичко е ок до там от кадето тря го пусна за бр-та
-
- Full Member
-
- Newbie
моля помагаите с error на д2йсп дябло II not лоадет, run game before инсталлинг
-
- Newbie
Някой може ли да ми даде готов скрипт за фире сорс за мепфисто че немога да го направя плеаасе 

-
- Newbie
ох кажете да подкарам 2 д2йсп а иначе пускам 1 ния сичко чук а пускам 2 рия и си седи на acc и пас и ниш не прай кАК да го опрааа

-
- Dreaming Friend
Остави регистрите.. Изтегли си ново Диабло и сложи друг сд-кей.. и нещата би трябвало да ти тръгнат.kiro10 wrote: На мен ми излиза Error-2.Влиза в Диаблото и стига до писането на паролата и дотам.За CD Key-a ми излзиа някаква грешка от самия Windows че приемал само бинарни регистри пък този не бил такъв?
-
- Newbie
imam vypros sled kato ubie Pindle stoi okolo 3 min dokato napravi nova igra ot kade moga da go promenq
-
- Newbie
priatel dai originalnoto d2.exe 4e i as imam problem 

-
- Newbie
MOLQ VI DAITE ORIGINALNIQ D2 EXE. ZA EVROPA 4E I AS IMAM STRA6EN PROBLEM. SKYPE DENISEMIL1
-
- Newbie
Мързи ви да гледате и да четете, а искате някой да ви помогне, е няма как да стане. Точно тази грешка *спиро е коментирана хиляди пъти в форума. Силно се надявам никoй да не ти помогне и след месец два да успееш, за това държавата ни е на това дередже, защото всеки го мързи и разчита на другия да помогне.
Приятен ден.
Приятен ден.
-
- Newbie
Щях ли да пиша ако не бях пробвал нещата , които са описани в другите теми ? Ти въобще прочете ли ми поста ? Силно се съмнявам ... и по - полека с нападките ...Agent wrote: Мързи ви да гледате и да четете, а искате някой да ви помогне, е няма как да стане. Точно тази грешка *спиро е коментирана хиляди пъти в форума. Силно се надявам никoй да не ти помогне и след месец два да успееш, за това държавата ни е на това дередже, защото всеки го мързи и разчита на другия да помогне.
Приятен ден.
-
- Newbie
Мммм добре, искаш ли да ти дам точно 3 линка, с който да си оправиш проблема - съответно три теми и ако стане да ми заплатиш едно Jahче, малко от сърце или на по пет дена бан? Защото пак ще кажа, леко ви намръзва да гледате.
-
- Newbie
моля ви помогнете ми за follow bota немога да го настроя скаип minata8020 моля ви намерете ма и ми помогнете! Благодаря
Виж да не си превключил на друг сървър и да не ти приема акаунта и паролата от Dreaming.unless wrote: Моят бот стига до акаунта и пише на ацц-то:"account name" и някакъв друг пас, в настройките на бота съм си написал ацц-то и паса правилно ... някакви идеи?
Така, имам следният проблем. С Уин7 съм, оригинален, Sp1, Ентърпрайзинг и се опитвам да пусна d2jsp. Преди да пусна поста четох във форума, но не можах да намеря контретен отговор на въпросът със "Diablo II not loaded, run game before installing". Всичко от темата " Как да подкараме д2джсп на Уиндоус 7" съм прочел, плюс всичките постове в нея. Също така и от търсачката, всичките теми за бота, но не можах да намеря отговор. Лоадър имам, кракната е играта, файловете съм ги сложил в папките. Чакам предложения.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Остави ми скайпа ти на лично, че мисля че съм те махнал или ти мене :ДDoping wrote: А това d2jsp за Win7 ли е?Ако искаш пиши ми в скайп да ти пратя моя..