Оплакване от Админ хаха

PlayWithStyle
Newbie
Newbie
Posts: 76
Joined: Tue Feb 02, 2010 11:43 am

Post

Работата е следната аз съм футболен фен и както си седя в чата и пиша "Германия Боклуци" някаф си "админ" който не знае правилата на сървара ме изритва и аз се връщам, и той започва ми обеснява че съм нямал право да псувам отбора , след което му казах да ми покаже правило , но такова няма
Искам да видя правило в което е забранено да си псувам отборите от световното . Видях само такова за вулгарно отношение към потребителите! :angel:
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Да вземеш да спреш най-накрая с простотиите ли?Какво си мислиш,че ще ми пишеш с КАПС в канала и някой ще те търпи?И колегата ти го каза...и той не ги харесва Германия но не ги "нарежда" ?? Беше ти направено забележка от която виждам,че не си си взел поука
https://img.dreaming-bg.com/picbg/dd85a ... eeea20.png ето и скрийн да не ми извърташ как е било.Проблем ли е да спреш да ги псуваш след като ти е направена забележка или просто се мислиш за големия тарикат?? Ще ме обеждаваш,че се държиш както подобава с останалите юзъри? ОК! Аз ти се извинявам публично за постъпката си,но имай късмета да те видя да псуваш или да използваш вулгарни думи.
....
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

В играта го обясних, ще го обясня и тук:
1.7. Дръжте се с уважение към останалите потребители в сървъра. Употребата на вулгарни думи, цинизми и обиди ще бъде взимана под особенно внимание и ще носи санкция на потребителя нарушител.
Сега да разтълкуваме малко, това което е написано по-горе:
1.7. Дръжте се с уважение към останалите потребители в сървъра.
След "...сървъра" следва "." (точка), което означава край на изречението. (Аз го тълкувам и като край на мисълта.)
Употребата на вулгарни думи, цинизми и обиди ще бъде взимана под особенно внимание и ще носи санкция на потребителя нарушител.
Това е новото изречение и би трябвало да разбереш какво значи то.


И все пак ти ми твърдеше, че и двете изречения се отнасят за даден потребител. Кажи ми защо ни е да пишем две на пръв поглед еднакви неща в правилата на сървъра, като и само едното би се разбрало правилно. Сега ти ми кажи как тълкуваш правилото.
PlayWithStyle
Newbie
Newbie
Posts: 76
Joined: Tue Feb 02, 2010 11:43 am

Post

Аз точката от правилото го разбрах така "нямам право да използвам вулгарни думи и цинизми към потребители " а тфа че си храня отбора май не е причина за бан оправете си точката и кк
Относно Caps Lock-a се извинявам !
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Можеш да си храниш отбора и насаме с някой приятел на /w. Направих ти забележка в канала, защото току-виж дойде потребител от друг сървър и гледа, че се псува и никой нищо не предприема, почваме да губим потребители, разбираш ли? Няма да продължавам този безсмислен спор. Ще говоря с екипа на сървъра отностно правилото.
PlayWithStyle
Newbie
Newbie
Posts: 76
Joined: Tue Feb 02, 2010 11:43 am

Post

Трябва да поговориш с "екипа" правилото не е написано както трябва както видя много хора го казаха :nenormalniste: