Juic нищо против теб няма но ми писна да се ебават с мен... как да опотрябявам добрия тон
ехзорсиста за 2ри път се гаври с мен с ебати тъпите коментари че и виж какво глупости спряга
че нова ми е адвал еми..мога да кача мн красноречива лс от ехзорсиста
Ban Request (#2)
-
- Newbie
Имам чувството,че ви прави кеф да наранявате хората :mda:
Вярвам, че времето поставя всяко нещо и всеки на мястото му !
Вярвам, че всеки получава това, което заслужава !
-
- Sr. Member
за мен ли имаш това чувство ?bGBoYs wrote: Имам чувството,че ви прави кеф да наранявате хората :mda:
-
- Newbie
Не.
Вярвам, че времето поставя всяко нещо и всеки на мястото му !
-
- Dreaming Friend
лизззз лиззззз лизззззjepeto wrote: Juic нищо против теб няма но ми писна ....
КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ СЪМ КАЗА ЧЕ СЮБО Е АДВАЛ НА ТЕБ???jepeto wrote: че нова ми е адвал ......
Чакам с нетърпение и настървение :laugh:jepeto wrote: мога да кача мн красноречива лс от ехзорсиста
....
-
- Dreaming Friend
"България над всичко" над какво ? Сигурно на грамотност , камо ли на акъл .jepeto wrote: Juic нищо против теб няма но ми писна да се ебават с мен... как да опотрябявам добрия тон
ехзорсиста за 2ри път се гаври с мен с ебати тъпите коментари че и виж какво глупости спряга
че нова ми е адвал еми..мога да кача мн красноречива лс от ехзорсиста
-
- Newbie
на jepeto screen-a е от игра "duelz no rlz" , така че според мен всякакви претенции от негова страна са неоснователни. Просто бях там 

-
- Sr. Member
TheExorcist™ пробваш колко мога да изтърпя преди да ти тегля една Българска хубава поговорка ли ?
SkylineGTR Където си мерят Ония работи не си слагай Седалището
повече с вас няма да се занимавам Хеитваите си колкото искате вече няма да отдавам значение на глупави постове и да се занимавам 12 годишни затворени в тялото на "Възрастни"
SkylineGTR Където си мерят Ония работи не си слагай Седалището
повече с вас няма да се занимавам Хеитваите си колкото искате вече няма да отдавам значение на глупави постове и да се занимавам 12 годишни затворени в тялото на "Възрастни"
-
- Sr. Member
скриина ясно показва думите "тоя ассасин е педал" и още някаква рогатня ти прочети че леш не се бие и на дуел NO RLZ
-
- Dreaming Friend
Code: Select all
1.8. В игрите в ядро: Softcore, да се бие или правят дуели без съгласието на опонент/ите. Това от сега нататък ще става в игри от типа - BM Duels (Bad Manners), Duel No RULES и прочие.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Dreaming Friend
jepeto wrote: скриина ясно показва думите "тоя ассасин е педал" и още някаква рогатня ти прочети че леш не се бие и на дуел NO RLZ
хахахахахахахаххахахаха
нямам какво да добавя повече
....
-
- Sr. Member
искам да ви вида двамата на живо да ви покажа според мен какво е NO RLZ
-
- Dreaming Friend
Ти можеш ли да четеш ?jepeto wrote: SkylineGTR Където си мерят Ония работи не си слагай Седалището
-
- Newbie
justice искам да ми махнеш банна ако е възможно,защото аз не сам използвал хакове или други неща а си отнесох банна заедно с бгтам защото сме на 1 интернет и сте баннали цялата мрежа а аз имам голямо желание за игра но немога защото имам банн ,който дори не сам го заслужил...
-
- Full Member
topic1416.html честито да ни е изгонихме още един админ...
-
- Dreaming Friend
Аз съм се махнал, защото така съм преценил. Първо, че нямам време да се занимавам. Второ, че в последно време когато си легна да спя не ми е особено комфортно в компанията на няколко вентилатора и няколко светлини от машините. Най-вече, от другата страна не усетих ни най-малко уважение, за това, което правя. Много хора се оплакваха на DarkKiss, че си правя каквото искам, ето сега ме няма. Сам съм напуснал, ако реша някога да се върна, знам как да си върна правата \). Вече няма кой да си прави своеволия, просто трябваше преди 2 месеца както се оттегли Maz0, така и аз да го направя.
Успехчета
Разцъквайте си и така 
Успехчета

Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
-
- Full Member
Justice wrote: Аз съм се махнал, защото така съм преценил. Първо, че нямам време да се занимавам. Второ, че в последно време когато си легна да спя не ми е особено комфортно в компанията на няколко вентилатора и няколко светлини от машините. Най-вече, от другата страна не усетих ни най-малко уважение, за това, което правя. Много хора се оплакваха на DarkKiss, че си правя каквото искам, ето сега ме няма. Сам съм напуснал, ако реша някога да се върна, знам как да си върна правата \). Вече няма кой да си прави своеволия, просто трябваше преди 2 месеца както се оттегли Maz0, така и аз да го направя.
УспехчетаРазцъквайте си и така
![]()
Браво това трабваше да го направиш преди да развалиш сървъра

Говоря за 4-5 седмици с ВАШЕ ВЛАДЕНИЕ и ВЛАДЕНИЕТО на Abyss

-
- Newbie
е и кво сега няма кой да ми махне банна ,който не ми е заслужен а е заради някой си друг кой си използва хакове и сме на 1 интернет е това не е често хора ........
-
- Full Member
Всички реалмове в сървъра ще бъдат рестартирани.Всички банове и локове ще бъдат премахнати след 2 дни.Айде малко повече чети по-малко пиши!