Taraxias wrote:
Никаде не съм казал за майка нещо,за разлика от теб.И не спря да се заяждаш докато не лефнах от д2,имам още снимки,ако са нужни ще кача и тях.
Няма какво да качваш... всичко се вижда , че ти драги ми започна с "ламеросването" и заяждането... Айде моля ти се спри се , да оставим по-висшите от нас да си свършат работата , а не да пълним темата с нашите глупости . А и ако според теб тези мой думи са убида за майка ти , които могат да се тълкуват по много начини , примерно аз може наистина да познавам майка ти и тя да работи в денонощния пред нас и да искам да сляза да си купя цигари от нея . И къде виждаш тук убида ? Виж много добре 1-я шот който съм пуснал , как един казва : жалък е тоя , който те е направил" и не получи никакво наказание . Разбираш ли , ти не схвашташ тънката граница между грубата и каруцарска убида и тази , която е с закачлив привкус . Но няма как да искам това от теб , то е явно че си прекалено малък да усмислиш подобно нещо и сега вместо да си играеш тихо и кротко , успамихме темата , можеш да бъдеш напълно доволен...