Re:Ban Request II

User avatar
RootsRagga
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1011
Joined: Sat Aug 07, 2010 9:06 am

Post

Каде си бе Весо :D
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
User avatar
Alex
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 125
Joined: Tue Feb 09, 2010 7:20 pm

Post

Моля, някой да изтрие поста.
User avatar
PlamenYordanov
Newbie
Newbie
Posts: 76
Joined: Thu Dec 09, 2010 3:36 pm

Post

FeHoMeH\[ wrote: http://prikachi.com/images/50/2911050S.jpg
http://prikachi.com/images/51/2911051x.jpg
http://prikachi.com/images/52/2911052g.jpg
http://prikachi.com/images/59/2911059d.jpg
http://prikachi.com/images/60/2911060J.jpg
http://prikachi.com/images/61/2911061r.jpg
http://prikachi.com/images/62/2911062C.jpg
Акк:yordanov-неплатен(недовършен) вързак.Той заложи акаунта си, а аз даркнес.Бяхме започнали да играем в играта, когато все още нямаше хора, и след като му направих 2/0, му казах да направи затворена игра, за да си довършим вързака.Той обаче не пожела :)

Така парво за тоя варзак аз сам собственика на уорданов обаче героите в ацц томи се казват сорссси и праскам ... такче аз на снимката не виждам тея имена даже сам готов да ви дам паса да видите ... някои неправомерно
chilika88
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Wed Feb 02, 2011 8:21 am

Post

kade sa na moite bamove \) da vidq za kakvo ne pomnada sam naroshil pravata
wLm
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:06 pm

Post

admin iskam da se izvinq za postapkata si .. no toi prav zapo4na da mi govori razni taka4e parvo vij kfi screnove imam az togava me ban \)
wLm
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:06 pm

Post

.
chara
Newbie
Newbie
Posts: 21
Joined: Sat Jul 17, 2010 1:19 pm

Post

boi bez go acc waffen-SS
http://www.prikachi.com/images/927/2980927k.jpg
http://www.prikachi.com/images/929/2980929B.jpg
[admin]\Снимките не отговарят на изискванията, пиши на кирилица.\[/admin]
User avatar
Alex
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 125
Joined: Tue Feb 09, 2010 7:20 pm

Post

amfiteatbr wrote: Трябваше да ми даде аних 20/20/10, каза ми името даже явно ме познава за това и му се доверих но вижте сами резултата ...
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot064.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot065.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot066.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot067.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot068.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot069.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot070.jpg
http://vastcheto.hit.bg/Screenshot071.jpg
перм за такива
netwarrior
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 105
Joined: Tue Dec 28, 2010 1:50 pm

Post

Alex wrote: перм за такива
мда, това си е умишлена измама
Phiz
Newbie
Newbie
Posts: 21
Joined: Tue Jan 11, 2011 12:34 am

Post

зьц
doje
Newbie
Newbie
Posts: 88
Joined: Fri Jan 07, 2011 3:43 am

Post

doje wrote: http://store.picbg.net/pubpic/F5/C8/9a7 ... 2df5c8.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/C3/8F/21b ... 84c38f.jpg

Понеже нямаше админ и неможахме да викнеме,решихме да правим траде така,метнах руната,казах му,че е на земята и изведнъж я взе. Нито аникс нито руна.
Знам,че има възможност да,не ми помогнете,но моля да го направите,честен съм,а този заслужава банн,баннете го и да ми я връща.
Много мразя такива хора,глезени свикнали да крадът и всичко да им е на готово,това ме отвращава.
Благодаря предварително,дано снимките са точни това можах да направя.

Освен една хронология, друго не виждам. Нито можеш да докажеш със снимката, че си метнал руната, нито че той я взел, нито и за аниха. Такъв вид трейд с едно видео, би се доказал доста по-лесно, от колкото със снимки.
За жалост няма как да снимам,че взима руната когато тя е на земята,трабваше да я дам на траде. Както и да е има още един човек който е ограбен с Jah от въпросният , "*lame" ,но го е срам да си каже,затова няма да му споменавам името,надявам се когато ограби още някой , да се подсигури и да направи скрин,че да не краде повече.
MnmL_GoD
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Thu Nov 18, 2010 9:40 am

Post

Lick щом пубер не е убида защо сум баннат е я виж пак скреена ко сум написал не сам псувал а казах че маикати е пубер !!!А според теб пубер не е обида замисли се кои лапенцето и пак ми пиши \) И относно защо не съм направил пик ми може би не съм ЖЕНА за най-малкото да правя проблеми !Сега съжелявам че съм такъв ,но спокойно ще ми мине банна и тогава е мои ред помни ще те дебна и за най-малкото ще правя скреен и ще го качвам както ти направи!Тогава пак ще си пишем !!!
Peshko1993
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Feb 03, 2011 9:07 am

Post

по моя въпрос нищо ли няма да се направи кога да ги въведа тия команди за игра час и тн.. немисля че е толкова важно това.. важното е че се вижда как ме убива и ми взима голда това не е ли достатъчно или заради едното неотговаряне на изисквания на снимката,дето са подробности ще му се размине ?
rocstar
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Nov 22, 2010 12:08 pm

Post

Относно NesQuik него трябва даго bannat за дето бие докато играеме duel с killler то се вижда къде казвам на killer да дойде в game duelz даму направа screen !!!
Guest

Post

пичове целия ви састав е леш извинете ме за израза мазо е най големия сред тях дано кола да го удари и между другото дреаминг не струва :) приятна вечер :)
malemale
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Feb 24, 2011 11:38 pm

Post

Dorki wrote: Забележи часа,колко е на снимките.Ясно се вижда,как на 1-та снимка го убиваш 2 пъти.Опитай пак да излъжеш и няма да бъдеш доволен от резултата.Лека вечер.
Пич на времето на ръце ме носеха , само хора водех в съварите . Прав си прочетох правилата . Успес ще намеря друг сървър .

vkc
Newbie
Newbie
Posts: 64
Joined: Sun Aug 23, 2009 10:51 am

Post

Невиждам да те заплашвам с нещо трябва да си благодарен , че не съм ти пуснал твойте сс-та... Невиждам с кви очи пускаш още коментари като и ти ме килваше без го : ) ....

User avatar
DirtySucka
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Tue Mar 01, 2011 10:57 pm

Post

inter_milano wrote: Бой без Го !
http://prikachi.com/images/71/3040071I.jpg

http://prikachi.com/images/73/3040073A.jpg

Баннат
Значи моито момче преди да качваш тези снимки защо не качи как ти ме биеш без го! а? Яд ме е че аз не сам ламер и не сам те снимал да се оплаквам на админите веднага "а пък тои ме уби без го" ... така нека ся админите да разберат кфо стана точно... бяхме 5 човека в играта дуел... аз казах "искате ли да си направим едно меле всеки за себе си... даваме си го и всички да се мелим в средата" и тоа въпросния тип дето се оплаква от мен ми скача и ме килва докато пиша... викам кво правиш бе... тои ми вика еми нали меле? и ми са смей.... еми извинявам се много ама аз такива най-много ги обичам и саответно го убих 10 пъти без го... нека някои друг да се оплаче от мен кога сам бил някой без го... преди 3 дни имаше един сорц дето докато се биех с едно газе и той скочи и го килна... а ние играехме двамата... оня вика кво праиш е т*пак не виждаш ли че се бия с паладина и нашия го килна отново без леш... тогава му дадох хост и ест 3 игри без леш го убих и аз и той си излезна.... ама ако админите преценят че сам виновен нека ми стой бана... просто сам свикнал да се оправям сам с такива типчета дето се правят на модерни.... на 22 години сам не сам на 13 да ходя да правя снимки и да са оплаквам на хората... така че админите... моля по сериозно... преди да баните някои ацц питайте закфо става дума... от сега нататак почвам и аз да правя снимки и половината сервер ще бъде банен ако се изпълняват правилата...
inter_milano
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Fri Dec 03, 2010 2:39 pm

Post

DirtySucka wrote: Значи моито момче преди да качваш тези снимки защо не качи как ти ме биеш без го! а? Яд ме е че аз не сам ламер и не сам те снимал да се оплаквам на админите веднага "а пък тои ме уби без го" ... така нека ся админите да разберат кфо стана точно... бяхме 5 човека в играта дуел... аз казах "искате ли да си направим едно меле всеки за себе си... даваме си го и всички да се мелим в средата" и тоа въпросния тип дето се оплаква от мен ми скача и ме килва докато пиша... викам кво правиш бе... тои ми вика еми нали меле? и ми са смей.... еми извинявам се много ама аз такива най-много ги обичам и саответно го убих 10 пъти без го... нека някои друг да се оплаче от мен кога сам бил някой без го... преди 3 дни имаше един сорц дето докато се биех с едно газе и той скочи и го килна... а ние играехме двамата... оня вика кво праиш е т*пак не виждаш ли че се бия с паладина и нашия го килна отново без леш... тогава му дадох хост и ест 3 игри без леш го убих и аз и той си излезна.... ама ако админите преценят че сам виновен нека ми стой бана... просто сам свикнал да се оправям сам с такива типчета дето се правят на модерни.... на 22 години сам не сам на 13 да ходя да правя снимки и да са оплаквам на хората... така че админите... моля по сериозно... преди да баните някои ацц питайте закфо става дума... от сега нататак почвам и аз да правя снимки и половината сервер ще бъде банен ако се изпълняват правилата...
Така 1-во бяхме 3-ма и второ не сам те килвал аз без Го , друго аз не сам казвал "Нали Меле" ами другия.Аз не сам се съгласявал за меле . Меле се прави в Но Рлз . И това за 10 пъти дето си ме килвал и сам лефтнал не бях аз .
User avatar
DirtySucka
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Tue Mar 01, 2011 10:57 pm

Post

inter_milano wrote: Така 1-во бяхме 3-ма и второ не сам те килвал аз без Го , друго аз не сам казвал "Нали Меле" ами другия.Аз не сам се съгласявал за меле . Меле се прави в Но Рлз . И това за 10 пъти дето си ме килвал и сам лефтнал не бях аз .

Значи първото което е мойто момче ако не си ме килвал ти няма как да сам те килвал аз теб без го .... на снимките не се вижда го нито от мен нито от теб... както се вижда на предните снимки сам казвал го на всеки един.... просто за разлика от вас като ми скочи някои без го го килвам а не чакам да умра за да го снимам.... и второто което е преди да останем тримата... аз ти и твоя приятел там бяхме петима когато казах да си направим меле всеки за себе си.... смешно е да се оправдаваш с приятеля си при положение че и двамата играехте срещу мен и ви сабарях.... аз просто не сам очаквал да ме банят.. преди като играх в немски сървър когато бях в Германия неможеше да се бани ей така някой заради някфа си снимка защото нали се сещаш че снимката снима 2-3 изречения.... а и не сам луд.... щом сам те бил без го значи си ме предизвикал с нещо... ако и над това се беше помислило също нямаше да имам бан но явно една снимка е достатъчна.... от сега нататък възнамерявам да снимам всеки път някой като ме убиди или като ме килне без го.... и те уверявам че в сървара ще останем 10 човека.... ако не са хората като мен да се саморазправят ще играем 10 човека защото всичко друго ще е с банове... нямам друго кфо да кажа..