Благодаря предварително.

някои ще ми обърне ли внимание да ми каже как става защото ми сменят често ip то... един фр играе тук и ми каза че така ставало аднали сте му всички ip та на доставчика..[@6669 wrote: t_id=5373 msg_id=73337 date=1331914500]ще ви помоля да ми добавите всичките ip-та на доставчика защото ми го сменя често.. играя от чужбина... благодаря предварително
![]()
+1 напълно подкрепям написаното аз им се моля и пиша от 2 седмици вече ама никои не ебава..chicheto93 wrote:Само искам да споделя че с несериозното ви отношение ми убихте всякакво желание за игра. От 9 дена и повече чакам едно ИП да ми добавите, а вие по всякакъв начин отбягвате темата. Ето затова сме по назад от всички други, българска му работа...
хах.. и аз си чакам доста време.. и все още няма отговор все едно си пиша сам.livingdead wrote:+1 напълно подкрепям написаното аз им се моля и пиша от 2 седмици вече ама никои не ебава..livingdead wrote:Само искам да споделя че с несериозното ви отношение ми убихте всякакво желание за игра. От 9 дена и повече чакам едно ИП да ми добавите, а вие по всякакъв начин отбягвате темата. Ето затова сме по назад от всички други, българска му работа...![]()