Neobux допълнителни приходи!

crossfire
Newbie
Newbie
Posts: 25
Joined: Mon Dec 28, 2009 8:04 am

Post

Здравейте!

Държа да подчертая две много важни неща относно Neobux!:

-Този сайт e първия по рода си! Винаги е бил много коректен с потребителите си! Парите се изплащат на време (само суми над 1000$ се бавят максимум 7 дни). Суми от сорта на 100$ пристигат в банковата ви сметка за минути!
В момента има много подобни сайтове които са наистина с цел да вземат парите на хората!

-Ако не сте търпеливи и сериозни няма смисъл да почвате! Когато се регистрирах, го направих с ясната представа че, ще бера плодовете на труда си след 4-5 месеца!

Когато за пръв път чух че, за някакви цъкания в интернет дават пари, си помислих че, е някаква заблуда, далавера или пък нещо незаконно. За пръв път разбрах за Neobux от един приятел, някъде към септември 2009-та година. Днес този мой приятел прави между 400$ и 600$ всеки месец, като отделя около 10 мин дневно за да ги постигне! Аз се занимавам с това от около месец и полувина (като първия месец се губи в изпълняване на разни изисквания, което е направено с цел да се докажеш като лоялен), в момента правя около 3$ на ден което е равно на 90$ месечно (като по мои прогнози другия месец ще правя по 6$ на ден по другия по 12$ и т. н. докато не ми се развие акаунта до край и започна да правя сериозните пари) за сега съм заработил 54$ за около 17-18 дни!

Ето и същноста:

Вашата работа е да отваряте сайтове с цел да регистрирате посещение в тях! Тези сайтове са клиенти на Neobux и си закупуват вашите посещения с цел да вдигнат рейтинга си и да са апетитно място за банери на големи компании като Кока Кола, Сони и т. н.
Когато се регистрирате в Neobux и влезете в профила си има един бутон View Ads като цъкнете на него ви се отваря страницата с сайтовете на които трябва да регистрирате посещение, цъкате на първия сайт и той ви се отваря, ще забележите горе едно нещо дето се пълни, когато се напълни до край и ви изпише че, сте получили 1 цент за вашето посещение можете да го затворите и да продължите процедурата и с другите сайтове. Когато сте нов потребител в Neobux вие сте Standart Member и също така ще имате условия които трябва да изпълните преди да можете да станете Golden Member, а те са: (Да регистрирате 50 посещения, да бъдете 15 дни активен и да наемете поне 2 пъти Реферали)!
Рефералите са хора като вас които цъкат на сайтовете, вие ги наемате за 30 дни, когато ги наемете техните посещения в тези сайтове ви носят пари (от рефералите ви се оформя основния приход от Neobux).
Когато сте Standart Member 1 реферал струва 25 цента, когато сте Golden Member (като мен) 1 реферал струва 20 цента!Всеки клик от реферал ще ви носи по 1 цент (когато сте Golden Member) a когато сте Standart половин цент, но стратегията която ще ви споделя е изцяло за Golden!

Разбира се не всички реферали които наемате са активни, за това има опция Recycle с която рециклирате реферала и на негово място идва друг, като това ви струва 7 цента на реферал! Обикновенно един реферал ако е активен ви цъка 4 пъти на ден, освен ако не е Golden Member (имам един такъв реферал :) ) те цъкат по 10 пъти тъй като имат 10 сайта за цъкане на ден! Има и Ultimate това е ъпгрейд който ви дава лимит от 4000 реферала и 15 сайта за посещаване, като ви дава по 2 цента на посещение и различни отстъпки и привилегии (този ъпгрейд е доста скъп)!

За съжеление за да започнете един бизнес трябва да инвестирате някакви средства, Neobux не е изключение!
Инвестирал съм точно 90$ за Golden Membership (който е за 1 година) и 20 $ за първите ми 100 Реферала и повече инвестиции не са ви нужни :). (Има и стратегия без да се влагат никакви пари, но това ще забави прогреса ви с около 1 година!)

Тази инвестиция съм я направил преди около 17-18 дни. От тогава долу горе започнах да дърпам на горе!

В момента моето състояние в Neobux е следното:
Имам 200 реферала с които лесно постигам 300 цъка кеото е равно на 3$ на ден!
За около 1 седмица генерирам над 20$ с които мога да закупя още 100 реферала!
И така всяка седмица по 100 реферала докато достигна лимита си от 2000 реферала!
Теоретично ако с 2000 реферала имам 3000 цъка това е равно на 30$ на ден и 900$ на месец, разбира се наетите 2000 реферала изискват около 400$ всеки месец така че, аз ще прибирам разликата от 500$!

Основна стратегия:

Ще ви споделя каква беше моята стратгеия! Всеки ден бях активен и всеки ден цъках по 4 сайта и събирах по 4 цента на ден. Първоначалната ви цел е да изпълните условията които ставаше дума малко по нагоре! Най-трудното условие е да наемеш поне 2 пъти реферали, тъй като минималния пакет реферали е 3 на брой и това означава че ще ви струват по 75 цента или общо 1.5 $ имате и ограничение за наемането на реферали, когато наемете някакъв пакет реферали можете да го направите пак след точно 1 седмица. Така че не можех да си ги наема от раз и да стана Golden Member! Цъках усърдно всеки ден и сабрах първите си 75 цента след около 15 дни някъде! и си наех първите 3 реферала (които от време на време цъкаха и ми помогнаха след около 10 дни да събера и другите 75 цента, а и другите условия вече бяха изпълнени за 50-те цъка и 15-те дни активност) и така изпълних условията и вече спокойно можех да инвестирам за Golden Member и първия си пакет от 100 реферала!

Paypal!

Но за целта трябваше да си направя регистрация в Paypal, това е нещо като банкова сметка в интернет там можете да получавате и пращате пари, много хора я използват основно тези които пазаруват в eBay или хора които пращат пари на роднини (имат много ефтини такси за превод)! Направих си регистрацията в Paypal след което когато влязох в акаунта си в Paypal видях че пише Unverified тоест че акаунта ми все още не е потвърден! Когато цъкнете върху Unverified, започвате процедура по Потвърждаване на акаунта изискват се: Банкова сметка, IBAN номер, номер на дебитна или кредитна карта и така нататък! След като процедурата завърши, до 24 часа ще ви бъде изпратен един Номер в банката на която сте клиент! Отивате в банката и търсите някои по-млад (наясно с тези неща) служител и му обяснявате че сте си направил рег в Paypal и ви трябва лист с последните промени в вашата сметка (тъй като Paypal ви таксува с 1.5 Евро които след като си потвърдите акаунта можете да си ги върнете обратно), когато получите този лист там кадето пише че сте превели 1.5 евро до Paypal в края е номерчето
за потвърждаване на акаунта! Прибирате се вкъщи и го въвеждате и вече на акаунта ви ще пише Verified :) !

Когато си правите Golden Membership или наемате реферали не е нужно да прехвърляте парите си първо в Paypal и после от Paypal в Neobux. Достатъчно е да сте въвели данните на ваша сметка в Paypal акаунта и Paypal автоматично се разплаща с средствата в вашата сметка. Но когато теглите пари от Neobux те първо отиват в Paypal и после от Paypal акаунта ви правите заявка за теглене на парите в вашета сметка, като разбира се плащате някаква минимална такса!

Има и още много неща, тънкости и стратегии, но за тях можете да ми пишете на ЛС!
Когато развиете акаунта си ще разберете че трябва да имате и добри мениджърски качества за да управлявате акаунт примерно с 2000 реферала и 1000$ месечен бюджет, трябва внимателно да прецените на кои реферали трябва да им се удължи наема, кои трябва да се рециклират и колко пари да изтеглите!
Пак повтарям ако мислите че, утре ще се събудите с много пари изобщо не се захващайте няма да ги получите, всяка пара изисква труд който тука е сравнително минимален! Много хора бачкат на минимална работна заплата която в Република България е 250 лв на месец! Говорим за сериозен труд който е в порядъка на 8-10 часа!
Neobux има много регистрирани потребители и съществува от около 2 години и е раздал около 24 милиона долара!
Neobux си има собствен форум в който хората се хвалят колко пари са изкарали има "екземпляри" които вадят по 10 000 $ на месец (но те са потребители в Neobux от самото му създаване и се водят Pioneer Members след около 1 година и аз ще съм такъв!), също така имаи 24 часа Live Support или постоянна подръжка и админи на които можете да се оплачите за някакъв проблем или бъг (такива до сега съм нямал)!

Skype: albertino_montana
ЛС

Дано админите нe го приемат като реклама, аз не съм служител на Neobux и не ми плащат да ги рекламирам!
Просто това е алтернативен начин за генериране на допълнителни доходи.
Дано да няма отрицателни коментари, с добри намерения го правя! Ще помогна на всеки който сериозно иска да започне да цъка в Neobux!

Поздрави на всички! :)