Re:Изчезнали / изтрити герои от днес
-
- Newbie
i moq geroi neshto mu ima parola i acc e vqrno i ne moje da vlqza acc CTOUMEHOB ime na geroq ATAHAC
-
- Newbie
acc CTOUMEHOB
ime ATAHAC сно6ти играх неска не може маус4о аре батиуто надявам се ме пони6 о6те не сма играл бая време сно6ти сефте
ime ATAHAC сно6ти играх неска не може маус4о аре батиуто надявам се ме пони6 о6те не сма играл бая време сно6ти сефте
-
- Newbie
stoimenovvv e е празен и незнам как се казва6е героя ватре за6тото не сам играл доста време но бе6е бот паладин маус4о аре моляте
-
- Newbie
nosa4ev i stoimenovv сменил сам им паролите понеже сам ги забравил и след като ги смених днес влязох и излязох и после ми потрябваха за не6то но не може да вляза не6то става
-
- Newbie
Админе ВИЖ СЕГА ПИСАХ НА ДРУГИТЕ АДМИНИ НО ТЕ НЕ МИ ПОВЯРВАХА КАЗАХА ДА ГОВОРЯ С ТЕБ Имах аcc писах се galin_96 acc ми е отдавна и не помния какъв ми е емаила с които съм го направил пратих на един андибота но забравих да махна ацц и паролата и му го пратех с тях тои смени паролата и сега нямам ацц админа мисли че го лъжа героите ми са Sorserka kazva se Mystic_sors Amazonka kazva se Blast_amazon Necromancer kazva se Mansion sorsa ima Veil Serpelskin sus jewel Shard sus jewel i shtit sus jewel zabravih kak se kazva bul katos i jordan necroto ima po4ti cqlata kolekciq na trangul bez kaskata amazonkata ima titani 2 broq manarh onez mai taka bqha o4akvam da mi pomogne6