+1DoIt wrote: Стига толкова имби!Предлагам да се махнат дреаминг и убер итемите, това е помия, не фън!
Re:DreamingMod 3.1c [Developement]
-
- Dreaming Friend
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
-
- Hero Member
Говориш глупости.Хубаво, ние няма да използваме итемите, но ги има онези 10 годишни богаташчета ( и по големи, пази боже )дето са готови да дадат стотици левове да си направят героя хубав...Преди няколко месеца имах достъп до герой с фул дреаминг итеми и не можеш да си представиш за какво става въпрос!Имах максимален демидж - 30 к. лайфа ми беше над 3.5к без бо а за маната да не говорим.Само барбовете ме сваляха.Все пак не сме Еастерн Сън, нали?
-
- Hero Member
Предлагам също да вземете да измислите някакви нови шопове, ала бала.Нещо по-заинтригуващо.Сегашния мод, според мен, си е чист Д2ПК.Просто с някои леки модификации...
-
- Hero Member
Остави това, помниш ли като издадохте 3.0 какви работи имаше със 120тия левел?Или пък сорс с 15 к лф и 123890121 к мана?
-
- Dreaming Friend
Е и връзката е?
Моля да се придържате към темата :mda:
Моля да се придържате към темата :mda:
-
- Dreaming Friend
Вие още малко ще искате и направо като се създаде героя да е 99 и да е облечен?Я се стегнете малко!
Поразчиствам темата и МОЛЯ без повече офтопици да не ставаме лоши
Поразчиствам темата и МОЛЯ без повече офтопици да не ставаме лоши

....
-
- Hero Member
Че какво пречи, бе умнико?Нали е фън?
-
- Newbie
здравейте знам че не пиша на правилното място но бързах.. ми сложих мод всичко и не ми дава да си правя герой защо?
http://prikachi.com/images.php?images/466/2771466M.jpg ето вище какво ми пише
:( може ли да е от това че съм с win 7? но не ми се вярва де моля помогнете 
http://prikachi.com/images.php?images/466/2771466M.jpg ето вище какво ми пише

-
- Full Member
Nqma da ima nito dreaming, nito oblivion mod. NE razbrahte li? Bulgarian ( JUstice) e zaqvil che nqma da gi ima poneje nqma koi da mu razbira :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste:
Razberete, toi vze survara da pravi pari poneje ot drugade nqma kak ... ne che tuka shte ima de pxaxxa
Razberete, toi vze survara da pravi pari poneje ot drugade nqma kak ... ne che tuka shte ima de pxaxxa