Проблем с d2jsp

kiboto
Newbie
Newbie
Posts: 45
Joined: Wed Sep 15, 2010 4:29 pm

Post

От известно време се опитвам да подкарам бота и той упорито отказва. Четох всякакви теми във форума, но за моя проблем има само 1 път писано. А проблема ми е, че като пусна бота показва за ceкунда диаблото в прозорец изчезва и се появява съобщение "Diablo II not loaded, run game BEFORE installing. Във форума имаше само 1 човек задал този въпрос и отговора беше:
Диаблото инсталирано ли ти е или е просто разархивирано от някъде ?
Другото което ми идва на ум е да провериш дали имаш папка plugin в папката на диаблото ... Понякой път ако вътре има модули които не се разбират с бота пак я дава тази грешка \)
И провери дали имаш отметка на This is D2 Loader.
Само дето диаблото ми е инсталирано, папка plugin нямам, отметка на лоудър имам, на Windows 7 съм, но пишеше, че това не трябва да е проблем. Единственото, за което се сещам е, че може версията на бота да е стара, но линковете в повечето теми са некативни.
Мерси предварително!


User avatar
sensational
Full Member
Full Member
Posts: 624
Joined: Fri Dec 17, 2010 3:12 am

Post

Същия проблем имам и аз... някой ако може да даде инфо ще е много добре :)
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Здравейте, прочетете тази тема и изтеглете бота, който е в нея.
Той е точно предназначен за Windows 7, лично съм го тествал - върви.
User avatar
sensational
Full Member
Full Member
Posts: 624
Joined: Fri Dec 17, 2010 3:12 am

Post

Сега излезе нов проблем... всичко точно но като цъкна рун на бота зарежда диаблото и се чува някакъв звук и не прави нищо не пише парола нито нищо ... с прозорец 7 съм..