Е, писна ми

Zubar
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:54 am

Post

Добър ден,
искам да изкажа мнението си за сървъра. Сървъра е супер корумпиран така нареченият Бат Димо (bnc) нали беше баннат и локнат за продаване на предмети за РЕАЛНИ пари post32274.html#p32274 еми да беше (уж), но вече играе и си е пуснал ботчетата има си всичко, а дори уважаеми играчи е админ BNC a.k.a Justice са един и същи човек от продаване на предмети за реални пари вече си играе и дори е админ няма лошо. Сега... така нареченият kashkin, който има всичко за 1 месец, някой знае ли откъде има тези неща? Ми купил си ги е от админа вижте му ринга full max ринг с 20 str и най-важното 30 и някой левел, което е НЕВЪЗМОЖНО, което доказва, че ринга е едитнат от администратор, а достъп имат само Maz0 и DarkKiss така, че знаем, какво става драги админи в сървъра. Този сървър е корумпиран и АЗ НЯМА ДА ИГРАЯ В ТАКЪВ СЪРВЪР дадох всичките си предмети изкарани от k3cbot free еми това е от мен отивам да си търся друг сървър или да почна wow. Лек ден потребители и 'администратори'

Забравих да допълня, че акаунти, които са били локнати за кражби е влизано преди няколко дни с тях и дори нещата вътре липсват.
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Евалата.. незнам кой си , не те познавам но ти правя чест. Подкрепям те напълно :| 1 време Dreaming ставаше за игра.. беше ти кеф , а сега влизам по 1 час на ден .

П.П да добавя само че господин Димо даже нямаше лок.. (по думите на администрацията - грешка в системата.. ех и за нас да ставаха такива грешки :X)
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
Alex
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 125
Joined: Tue Feb 09, 2010 7:20 pm

Post

Също така някои от администраторите играят с хакове. TMC,AUTOHIT и други глупости, които не сме чували за тях камоли да им знаеме имената. :) Написах 'някои', защото не са всички така.
User avatar
RootsRagga
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1011
Joined: Sat Aug 07, 2010 9:06 am

Post

Евалата Димо :cool:
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
ch1tusa
Newbie
Newbie
Posts: 68
Joined: Wed Sep 01, 2010 4:38 pm

Post

Zubar напълно те подкрепям и за кашкин остави го нека се радва то и в Хеадоф (не искам да става реклама) си купи предметите от 1 фр.
Zubar
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:54 am

Post

@Fanatic - Ех, защо няма грешка в системата цяла нощ докато ни рънят ботовете да се бъгне и на всеки един играч да паднат по 3-4 Jaha :(

Дразни ме факта, че сървъра е корумпиран. Играчите не могат да продават (това е много хубаво), но админите могат. Тоест правилата са за играчите, а ако си админ и нямаш пари продай си някой герой да изкараш някой лев. Преди се прибирах от работа и дори, когато колегите ме караха да се отбиеме до някоя кръчма, а аз бях твърде уморен знаех, че като се прибера мога да седна на лаптопа и да поиграя малко диабло и след това да изляза, но сега се ангажирам да си търся сървър или пък да уча wow. Надявам се, че докато не си промените отношението към нас да останете с 100 бота, а другите да ходят в някой сървър, в който наистина може да се играе и администраторите да гледат да дарят някой лев за сървъра, а не да си добавят предмети и да ги продават на играчите. Забравих да добавя - сървъра пада постоянно оставя си героя за 30 минути в някоя игра, че търся нещо прибера се и героя ми е извън играта. Постоянно се бъгват героите (в никой сървър го няма) и няма uber дори...
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Zubar wrote: @Fanatic - Ех, защо няма грешка в системата цяла нощ докато ни рънят ботовете да се бъгне и на всеки един играч да паднат по 3-4 Jaha :(
Братле не ми трябват жаховете им.. и ботове не пускам , а играя колкото да ми минава времето като съм си в нас.Колкото до сървъра има къде да играя.. намерил съм си място , просто играя Dreaming от ~година и половина и нещата не бяха такива.. ама явно :|
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Интересното е, че няма да играеш в такъв сървър, ама явно се опасяваш да не изгубиш това което имаш в момента тук, защото явно е така. Пишеш от прокси вместо от истинското ти IP :). Интересно ми е от какво толкова те е страх?
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Здравейте,

Наказанието, което беше наложено лично от мен на човека с акаунт BnC4aDeL действително влезе в сила на следващия ден поради това, че точно тогава местихме игралните сървъри на нова машина и системата за банове все още не беше оправена. За справка: topic6202.html.
След близо месец му премахнах наложеното наказание главно поради добро поведение, а и наказанието му не беше сред най-тежките. Не е първия не е и последния, над който се смилявам. Да се даде втори шанс на даден човек, при положение че няма и други прояви не мисля, че е корупция. А на колко хора съм давал шанс да се поправят сами можете да видите като поразгледате тема Бан лист или post32544.html#p32544.
Искам само едно да разбера, защо точно за него подхващате въпрос нима няма други потребители, който да са на неговото положение дори и по-лошо. Има ли конкретна причина, за която не сме осведомени?

п.п: Fanatic гледам, че ти усърдно коментираш в темата, а преди 9 дни, когато ти свалих бана защо не направи тема "Защо ми свалихте бана, това е корупция" ?
Zubar
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:54 am

Post

@maz0 - Много добре знаем, що за сървър сте и, че за най-малкото може да бъда баннат завинаги. След време може да ми потрябват акаунтите все ще измисля, какво да ги правя Вие не се притеснявайте за това. :)

@Ивайло Георгиев - Това няма как да стане да Ви кажа, защо ли? Ами, защото след заключване на акаунта след 2-3 минути то се запаметява в базата данни на сървъра (нещо такова беше занимавал съм се преди години) и просто няма, как да се получи тази грешка. Явно ти е било заповядано да не го локваш или сте всяка вечер на една маса и така си преценил. А това го разбрах след като видях така bnc с друг герой и с итеми named на старите му герои явно той е влязал по-късно и си е прехвърлил итеми, за да може все пак да играе момчето нали е приятел на админите, а да вече е и администратор. И откога провинилите се могат да стават админи т.е 2 дена след отключването на акаунтите му той е администратор.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Едно време, когато ми махнаха правата ( не, че бях много дълго време модератор, но все пак да уточня... ), аз лично си нахраних един човек от екипа, защото тогава случая беше подобен, пак корупция и т.н. Сега може би мен не ме е засегнал този "Дефект" на сървъра и затова не съм изревал, но съм сигурен, че има още десетки като теб, които се оплакват от същото :(. Обаче не съм съгласен за това, че Димо е и Джъстис, просто не мога да го повярвам.

Мога да ви обясня ситуацията, доколкото я виждам аз :).
По принцип Димо и Папито са си авери и самият Димо си призна, че си пият кафето заедно, разберете го и Папито е човек и той има симпатии, макар и минимални засега :). С предното изречение исках да кажа, че Папито има контакт с Димо и явно го познава като човек и може би е решил, че той не заслужава наказание, все пак мисля, че Димо е помогнал доста на сървъра ( не говоря финансово ). Повярвайте ми, изобщо не съм на страната на Димо или на администрацията, просто ви давам фактите както са си :))).
(h) (h)

User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Системата специално за бановете при нас е различна от тази в другите сървъри. При нас командите се изпълняват от бот (Dreaming) и не са пряко свързани със сървърните команди. Когато този бот е извън линия/извън строя ние няма как да заключваме акаунти, изхвърляме от играта и т.н. До колкото аз съм в течение с нещата BnC4aDeL няма права в сървъра, а във форума е с минимални права получил поради заслуги.
Zubar
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:54 am

Post

Възможно е, но все пак този бот и той работи с база данни, а щом е онлайн Вие сте му задали команда и той е заключил акаунта т.е е записал данните в базата данни, но друг е въпроса дали сте го заключили. Всички знаем, че bnc е justice няма нужда да ни лъжете акаунта justice е създаден с прикритие, че този човек е бил заключен поради неспазване на правилата, а след няколко дни е администратор. А това, че вие не сте в течение със случващото се в сървъра или поне казвате, че е така си е проблем на главния администратор. Мога ли да Ви задам един въпрос администраторе? Защо акаунтите, които са били заключени за кражба е влизано преди няколко дни с тях? Няма да цитирам кои са Вие администраторите си знаете, кой акаунт, за какво е заключен.

@DoIt - Преди да Ви отговоря четох ваши постове... И искам да Ви кажа, че останах с впечатление, че приличате на професор Вучков говорите без да знаете нищо доизмисляте си нещо, което сте видяли/чули и си го разказвате с вашите разбирания. И ще ти кажа, че по-добре да се мазниш в други теми, за да ти върнат "модераторските права" тази тема я подминавай за това личи си, че си малак и още не си на ясно със света.
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Този бот няма нищо общо с база данни на сървъра. Няма как да съм му задал команда, след като не е бил на линия. Искам да знам кой точно акаунт заключен поради кражба е влизано с него преди няколко дни. А вие нали сте в течение с нещата и ги знаете повече от мен. Искам всяка ваша дума от тук на татък да, е подкрепена с доказателства било то снимки, видео, логове или каквото се сетите в противен случай както вие сами казахте на DoIt при вас е абсолютно същата ситуация.
AlwaysWin
Newbie
Newbie
Posts: 78
Joined: Wed Jan 20, 2010 10:46 am

Post

Всичко интересно,но никой не казва и дума за пръстена 30лв с уникалните статсове ... :nenormalniste: (визирам админи \-) )
сигурно инвентара на тоя кашкин е с скилери с 100лифе :Д
Zubar
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:54 am

Post

@AlwaysWin - Написал съм, че администратора си е добавил този предмет и го е продал на kashkin не бих го пропуснал.

@Ивайло Георгиев - Не съм длъжен да Ви се обяснявам в далаверите Ви. Просто вече на нас ни е ясно, какво правите преди година, когато почнах тук всичко беше наред администрацията беше супер, но с течение на времето стана голяма криза трябва да изкарате някой лев все пак разбирам Ви. Ти може би не, но главните си продават предмети. Като за начало - Justice се регистрира 1-2 дена след отключването на bnc след като стана администратор коментарите във форума на bnc намаляха той дори не пишеше освен, ако някоя тема не беше до него. Започна да се пише с justice там, където попринцип се попълват имената на администраторите justice е попълнил dreaming-bg.com няма лошо той bnc съдейки по коментарите му е интелигентно момче няма смисъл да лъже за името си. А този ring няма ли най-накрая да му смените левела на 66, че да нямаме нищо срещу Вас?
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Justice както всички знаете е час от екипа от 04.01.2001. Акаунтите на Bnc4aDel са отключени от преди няколко дена или по точно 23.01.2011.
Zubar wrote: @DoIt - Преди да Ви отговоря четох ваши постове... И искам да Ви кажа, че останах с впечатление, че приличате на професор Вучков говорите без да знаете нищо доизмисляте си нещо, което сте видяли/чули и си го разказвате с вашите разбирания. И ще ти кажа, че по-добре да се мазниш в други теми, за да ти върнат "модераторските права" тази тема я подминавай за това личи си, че си малак и още не си на ясно със света.
Това се отнася и за вас!
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Иво както ти благодарих тогава така и сега , но все пак бана и лока не бяха за мен просто имах итеми във мода из тези ацц-та и те помолих за услуга и мисля че за времето което играя във Dreaming не съм ви останал длъжен от страна да услуги ?
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
Zubar
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:54 am

Post

Ивайло Георгиев - Това не се отнася за мен, защо постоянно избягвате да коментирате за ринга? За акаунтите, които са заключени за кражба казах, че няма да ги цитирам. Спрете да си измисляте, какво да напишете и оставете някой друг да напише нещо, че ми писна и от опрадванията Ви.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Странно, защо тогава сте го създали този бот изобщо?Сигурно да се извините по-лесно, хмм...
Така и не обяснихте КАКВО ЗА БОГА СТАВА С ТОЗИ ПРОКЛЕТ РИНГ : ))?