Re: Спам на килограм
Don't offend yourself. I can see that you simply don't care but I just wanted to correct you. Long live Roshav 

Преди се бях запалил по WoW, незнайно защо, бях си купил оригиналните игра + The Burning Crusade и колекционерското издание на Wrath of The Lich King. Играх 2 месеца в един от оригиналните сървъри на Blizzard, развих се, след което започнах да ходя на райдове. Самата игра ме грабна през тези два месеца, докато се развивах, но след това ми дотъпя. Докато се развиваш е интересно, но след това самите дуели са много скучни, да не говорим за дългите райдове, на които в повечето случаи неможеш да хванеш нищо интересно. Играта има уникална графика, безброй много интересни questo-ве, но до там. Поне аз така мисля.Roshav wrote:
Искам да попитам, колко от вас тука са играли World of WarCraft от Vanilla dо Cataclysm в оригиналните сървъри на Blizzard? Съмнявам се да са повече от 1 човек (ако даже има и толкова). И не говоря за 10 дена free trial, говоря да е прекарал 2+ месеца в играта. Усещането е НЕВЕРОЯТНО и няма друга игра която да те държи в такава атмосфера.

Какво става с тези непозволени добавки, 1/2 от бан листата е запълнена с банове за непозволени добавки. Тия хора не се ли научиха да играят чисто... Смотана работа
Супер. Това е един от любимите ми сериали. Дано като се върна в България по Коледа да имам възможността да гледам поне няколко епизода.Pride wrote: http://www.videoclip.bg/watch?v=7427![]()

Ставрев ми е идол ! Абе каквото и да си говорим, всички са ми любимци. Страшен сериал, просто няма равен. Е, разбира се като изключим сериали като "Prison Break", "Lost", "Friends" and so on.dorki wrote: Ставрев ПРЕЗИДЕНТ!

Остави ми някакъв скайп на лично да те питам няколко неща.Roshav wrote: Аз съм човека чадо, думай![]()

sp0tt, видях ти личното съобщение, но си си направил настройките така, че други потребители да не мога да ти пращат лични съобщения. Намери ме на акаунт DoomsEye2 в играта, да ти дам free.
Отивам на Freshers Party момчета. Студенстки живот, много е добре 
Само дето на смотаните англичани купоните им започват в 21:00 и свършват в 00:00/01:00 :/

Само дето на смотаните англичани купоните им започват в 21:00 и свършват в 00:00/01:00 :/
Липсва му един напдис под името и няколко звездички, най-просто казано, за съжаление.Gareth wrote: Ако не се лъжа "Рошко" Е *Roshav. И какво е станало с него?
It's confidential.Gareth wrote: Ама "згафил" ли е нещо или сам се отказва. ИЛИ това е решението на другите админи?

Видях си ЛС-то, но немога да ти пратя обратно отговор. Оправи си настройките.Pride wrote: Виж си личното![]()
За какви настройки говоря според теб? Има настройки на ЛС.drek wrote: "Force" За какви настройки говориш.
Писането на Лс няма общо с влизането в профилите.
Влизаш в "Моите Съобщения" -> "Настройки" -> "Получаваш съобщение от: 1. Всички / 2. Само от администраторите"
Когато пробвам да му пратя ЛС ми изписва : "Потребител 'Pride' не желае да получава съобщения от вас."
А ти за какво влизане в профили говориш?
Пиши ми следващият път, ако се престрашиш разбира се. :*dorki wrote: Някой ако иска вързано да ми пише. Един път ще вляза и няма с кой 1 вързак да направя...
Шегувам се бе, фЕлия.Justice wrote: Любчо надъхваш ли, че още не са ми готови героите и не можах да му услужа с друг герой "различен от хам".![]()