Forum Bug Reports v1

Всички въпроси касаещи сайта/форума.
DevyanWNG
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue May 05, 2015 12:46 pm

Post

Ще пропусна въведението и ще започна направо със репорта. Апелирам към всички които забележат някакви проблеми да ги публикуват тук за да може да се отстранят и да се подобри работата на платформата.

№ 1 : Липсва " EDIT " Бутон. Готово

№ 2 : Ето ТОВА се получава когато посочите мнението на някого, може и да се пропусне но е досадно :)
Така трябва да бъде, това са бутоните за отговор, цитат, редакция и т.н.

№ 3 : При публикуване на ново мнение или тема - бутона " Прегледай " те мята директно на началната страница на форума ( Преди малко го разбрах )

№ 4 : Нямам представа на какъв принцип работи статистиката но ето ТОВА се получава в общо линии.
Това също работи правилно. Показва потребителите, които са на линия. Кога за последно са извършили някакво действие и какво всъщност е то. Не показва гостите, не показва и тези, които са пожелали да бъдат скрити от списъка - за това показва, че на линия са 5 регистрирани потребители, а от тях се виждат само 2.

№ 5 : Много често ако темата разполага с повече от 1 ( една ) страница, директно ви праща обратно на последната ако решите да проверите първата ( Поне при мен е доста често явление )
Това също би трябвало да е оправено вече.

За момента са тези 5, понеже нямам време да пробвам повечето опции и настройки. Веднага щом се намери още нещо ще го публикувам тук.

DevyanWNG
DevyanWNG
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue May 05, 2015 12:46 pm

Post

№ 6 : Когато се цъкнеш на някоя от темите ( ПОСЛЕДНО ОТ ФОРУМА ) не винаги зарежда темата а те препраща отново към началната страница на форума !! Понякога се налага презареждане на адреса за да се оправи.

№ 7 : Контролният панел не работи.
Форумът е в процес на разработка и голяма част от модулите все още не са изградени. Този е един от тях.

№ 8 : Ако при натискане на някоя от другите настройки не ви прати на началната страница, то най-вероятно ще ви каже че модула е изключен.
Ако е модул, който си използвал преди, възможно е да е спрян за профилактика. Ако никога не си имал достъп до него, виж отговора на горния report.

№ 9 : При натискане на *Diablo II за редакция на акаунтите отново препраща към началната страница ( налага се презареждане на страницата както при № 6 )