Малко помощ отностно сорс

 
Sorceress е специализирана в използването на elemental магии, като те се делят на 3 категории: cold, lightning и fire. Притежава сериозна мощ и нанася тежки щети, които обаче изискват много mana. В меле битка като цяло се представя слабо, но би могла да се противопостави и на най-добрите в тази област, стига да разполага с подходящо облекло и умения.

mazda_team
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Thu Nov 15, 2012 7:45 pm

Post

Здравейте ! кажете ми колко статс и какво облеко да сложа на лайтенинг сорс да може да ръни контесата без да умира. (имайки предвит че говоря за хард коре)

Благодаря за помоща ;)
mazda_team
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Thu Nov 15, 2012 7:45 pm

Post

Ее няма ли кои да даде малко съвети :(
cocich-
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 87
Joined: Sat Jul 21, 2012 11:08 am

Post

Пиши ми на лс като го видиш ще пробвам няколко вариант тия дни да ти кажа някои от тях става ли до седмица ще съм тествал всичко което ми ида на ум засега не знам такъв сорс но имам идеи който ако ти се чака бих изпробвал и ще ти кажа ако някоя проработи.

п.п
Ако си заинтересован пиши на лс.
Човек в живота си съжалява само за рисковете който не е поел.
User avatar
Bat Veso
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 293
Joined: Wed Aug 25, 2010 3:42 am

Post

На хардкор съм пускал много пъти контес ботове, но трябва сериозна екипировка човек. CTA-то е просто задължително, както и блок-а и демич редюса, защото вероятно знаеш как бият тези около нея, и то особено ако си кърснат. Имам впредвид "сериозна", тоест CTA-to, другите предмети може да избираш от няколко вариянта, за които точно сега не ми се занимава да си спомням, но ще ти кажа моя:
каска: шако (с каквото искаш можеш да го сокнеш)
армор: за мене lion-a е просто незаменим (хел, лум, фал) - дава много статс, лайф и резисти.
щит: сторма тука поема командването.
оръжие: хото
пръстени//амулет: мара, рейвън, random rare good ring с каст и декс.
ботушки: уотъруолк
коланче: спайдър уеб
ръкавици: почти няма значение, но immortal king-a вършат страхотна работа.

За статс просто блока трябва да е макс и останалото виталити (естествено се дига минимален стрент, докато бъгнеш героя - така или иначе умреш ли, няма опасност да се пръснеш :) ). С cta-to компенсирваш лайфа и ако имаш някой друг чарм, хващаш
към 2.4-2.7к живот на 80-ти левел. Билда няма много каст, но бързаш ли за някъде? :). Преди 2 рестарта в този сървър имах 3 контес вещици и 5 к3ц-а, от които загубих 1 паладин, но сорсите почти нямаше как да умрат. Аз лично на този етап на играта до сега, ако бях на теб и имах възможността евентуално да напиша средно cta, не бих пуснал на контеса сорсерка, а на травинкал.
Дължа да отбележа, че не съм мислил билд за герой без cta, но не ти препоръчвам да пробваш, защото всичко се случва - я ток-а спира, я нета ти пада, полагва понякога и заминаваш. Нещо, което не може да се случи или поне шанса е много малък ако си навикан. Но все пак това го решаваш ти.