Sors на light за Contess

 
Sorceress е специализирана в използването на elemental магии, като те се делят на 3 категории: cold, lightning и fire. Притежава сериозна мощ и нанася тежки щети, които обаче изискват много mana. В меле битка като цяло се представя слабо, но би могла да се противопостави и на най-добрите в тази област, стига да разполага с подходящо облекло и умения.

aleksandurg
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Fri Jun 04, 2010 10:22 am

Post

Как трябва да бъде развит и облечен сорса за дане мре , имам мерк добре облечен имам 1100 живот пробвах със дрехи за повече скилл , за повече блок и деф еми се мре тъпия бот , играх си с lifewatcha и пак . Прави някои сполучливи рънове , но можеби 50% от тях лефтва или умира .Така че моля ви кажете как са облечени и развити вашите сорсове за контесата.
Beylian
Newbie
Newbie
Posts: 50
Joined: Sat Jun 12, 2010 10:58 am

Post

ами аз съм пускал бот там само че мойта беше колд и помощника трепеше контесата ,не е омряла нито 1 пат мойта правил съм по 150 ръна на вечер,
би трябвало като си на лайт да ти е по лесно ,така аз щи кажа как бях облечен
броня viper +um
щит storm +um
каска шако + um
обувки -Marrowwalk
оръжие- hoto
на другата рака cta слабо на 1 беше мойто
от чармовете имах 3,4 sc лайф 1 цолд скилар и аникс

помощника
броня Shaftstop +um
каска задалжително gaze +um за да лийчва кръв
уръжие The Reaper's Toll предимството мо е че ги забавя с 33% и лийчва кръв ,


тва е цялата работа ,
според мен мреш щото или нямаш резисти или ти е слаб каст рейда и по пътя те стънват и те заклещват ,наблюдавай бота и кажи каде те убиват и как .
според мен може и с по ефтин вариянт облекло да се ходи стига да имаш резисти и каст рейд над 90.100, за помощника компромис няма квото съм избройл тряя го има иначе ша мре като куче ,за оръжието може и обедиансе но с разни орге аксета няма да стане .
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Мойта е облечена със кох,хото,мара,спирит,грифон с Ло, сп ъеб,сс-та, трангул.
Мерка е със анди висаж с жевел иас/39ед- Анди висажа дава повече лифе пер хит от газето и дава 20 ИАС !!! А газето пък дава дмг редюсе. Мерка + анди висаж носи и инфинити + форти ап 0'0 30 алл рез. Мисла, че това е най-доброто. Сорката е 99 левел.
User avatar
missing
Full Member
Full Member
Posts: 327
Joined: Sun Apr 12, 2009 10:53 am

Post

Ако е с мерк от 2 град nightmare дефензив (този с колд аурата) едва ли ще мре \)
Hoto,viper,mara,2x SOJ,Sandki,Spirit,Sp web,Shako,Magefist
merk - act 2 nightmare defensive - gaze,stone eth ap,insight
User avatar
sparrow
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 77
Joined: Sun Feb 28, 2010 2:11 pm

Post

aleksandurg wrote: Как трябва да бъде развит и облечен сорса за дане мре , имам мерк добре облечен имам 1100 живот пробвах със дрехи за повече скилл , за повече блок и деф еми се мре тъпия бот , играх си с lifewatcha и пак . Прави някои сполучливи рънове , но можеби 50% от тях лефтва или умира .Така че моля ви кажете как са облечени и развити вашите сорсове за контесата.
моята вещица е облечена простичко, наемникът й е дефензивен от 2 акт, и той облечен доволно просто и евтино и за 5000 ръна е умряла 7 пъти и то от лаг : )
което е доволно малко, смятам аз. и седемте пъти съм сигурна, че е било от тъата ми интернет връзка : ( както и да е.

сега ще ти я "нарисувам" : )
тя е с хибридно развитие - исках да е на мана, но все пак й сложих и 130 точки на виталити, защото като е бот не можеш да я управляваш ръчно и виталити си трябва : )
тъй че без ВО има ~850 кръв и ~1300 мана. (сега е 89 ниво)
облечена е във "випер маги", с шако на главата, с хото, но може преспокойно да е и с най-прост меч със "спирит" - така беше преди да си намери руните за хотото самичка. и като беше с този меч пак не е мряла. с "окулус" - другият евтин вариант - не е добре заради това неприятно кастване на телепорт в най-неподходящите моменти, така че не препоръчвам.
щитът й е "спирит" на монарх, ботушките са й "waterwalk".
коланчето й беше крафтнато синьо (виж тук как се прави), но после й намерих "вердунго" - което е добро заради виталитито и редуцирането на понесените щети.
ръкавиците са от некромансърския сет.
носи само 4 малки чармчета с 18-19 лайф, 2 с фастър хит рикавъри и книга с таун портали. нямам си анихилус все още.
амулет - мара, пръстените - 1 стоун ъф джордан, 1 пръстен с каст и резисти.
би било добре да й сложа още някакво нещо, което да й дава фастър хит рикавъри... една уважаваща себе си лайтнинг магьосница трябва да има поне 90. : )
наемникът е важен.
за да имаш силна и добра лайтнинг магьосница е важно да имаш силен и умел наемник : )
еххх... да имах "инфинити" за него... ама нямам : )))
затова пък си имам простичък "Insight" на хубава основа и чакам да си събера 2 руни бер :р
облечен е в ъпгрейдната "Shaftstop" и с "Vampire Gaze" на главата. в шапката му има монтирана брошка с фастър хит рикавъри и max dmg.
днес смятам да си ъпгрейдна и "випер маги" бронята, която носи магьосницата ми. все пак 500-600 дифенс повече си е по-добре.
наемникът просто трябва да deffensive е от втори акт на трудност найтмер!
трябва малко търпение да се "отгледа" добре, което не става с ходене по бейл рънове, за съжаление : )
сега за бота ти.
допускам, че имаш от тези готовите нагласени d2jsp.
аз също. и това е първият път живота ми когато изобщо ползвам бот : )
поиграх си малко да го пипна оттук-там, за да стане както ми харесва.
беше направено магьосницата да ползва само 1 умение - чайн лайтнинг.
аз го направих да ползва 2 умения - първата атака да бъде с лайтнинг, да удари 3 пъти право в контесата (предостатъчно й е на бедната силно избухлива стара дама), но ако все пак се окаже недостатъчно - втората атака да бъде с чайн лайтнинг. и да НЕ се старае да й убива всичките миньони. просто грабва руната, ако има такава, и напуска това мазе.
след като оня ден един добър човек ми подари своето слабо "Call To Arms" (2бо), нагласих бота магьосницата да го ползва и него, така че сега сме още по-добре с над 1000 кръв и над 2000 мана : )))
но и без "бо" си биеше прилично.

развитието на уменията магьосницата - максимализирани лайтнинг, чайн лайтнинг, телекинезис.
непременно ползва energy shield! сега го вдигам, смятам да го докарам до 30 ниво с предметите\ 85% dmg absorbation ми звучи не зле за бот : )
за дуелиране това развитие не е добро. но за бот е много сполучливо според мене и според статистическия лог на бота : ))
има и 1 точка на "тъндър сторм" - зашеметява много добре джуджетата, които се мотаркат на петия етаж на кулата, докато търсим къде из стаите се е покрила нейно височество :angel:

допускам, че е възможно проблемът ти отчасти да се дължи и на това, че си си "поиграл с lifewatch" : )
може би е добе да му върнеш предишните настройки, все пак...