windows 7

Проблеми с инсталацията на играта? Не можете да подкарате D2 Loader? Споделете мъките си, ще опитаме да помогнем.
yoo0
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:55 pm

Post

Когато играх за последно Диабло 2 бях с XP. Сега реших отново да поиграя, но съм със 7-ца и играта нещо не върви добре. Пуска се само на малък екран и нещо има проблеми с цветовете. Порових по нета и разбрах, че проблема не е само при мен, но решение не намирам. Също така за d2jsp знам, че си има версии за 7-ца, но ме интересува k3c дали ще върви?
User avatar
ciferblast
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Fri Apr 27, 2012 5:04 pm

Post

yoo0 wrote:Когато играх за последно Диабло 2 бях с XP. Сега реших отново да поиграя, но съм със 7-ца и играта нещо не върви добре. Пуска се само на малък екран и нещо има проблеми с цветовете. Порових по нета и разбрах, че проблема не е само при мен, но решение не намирам. Също така за d2jsp знам, че си има версии за 7-ца, но ме интересува k3c дали ще върви?
И аз съм със 7 всичко може да бъде оправено,като за начало за да ти се оправят цветовете и екрана влез в папката на играта и пусни Video Card Testa ,при мен файла е кръстен така:"D2VidTst",след това избери 3D и предполагам играта ще ти тръгне нормално,другите неща те оставям сам да им намериш решенията във форума е изписано достатъчно.
Успех.