Всички Quest-ове в играта!, From Act I to Act V

Проблеми с инсталацията на играта? Не можете да подкарате D2 Loader? Споделете мъките си, ще опитаме да помогнем.
User avatar
Darkman
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 208
Joined: Sun Sep 06, 2009 12:43 am

Post

Act I Quest's


Den of EvilРазузнавачи от лагера на Kashya са открили близка пещера, която е запълнена със сенчести създания, и ужаси на по - далеч гроба. Akara се опасява тези създания се събират за атака срещу лагера. Разруши всички чудовищия в бърлога на зло включително някакви поддръжници или единствените чудовищия.

Quest-а ще Ви бъде даден от Akara
Quest-а ще намерите в Blood Moor Търсете пещерата Den of Evil


Sisters' Burial GroundsРазузнавачи от Лагера на Kashya са докладвали отвращение в Monastery graveyard. Blood Raven. Eдин от най-добрите капитани на Лагера в битката срещу демона ( Griswold ) с Tristram, е бил развален от Andariel.

Quest-а ще Ви бъде даден от Каshya, но преди това трябва да изпълните Quest-а Den of Evil
Quest-а ще намерите в The Burial Grounds в местноста Cold Plants. Внимавайте, защото тя съживява Зомбита.


The Search for CainAkara, ще ви каже, че ще се изправите срещу силите на злото за да освободите Horadrim Sage, обучен в най-таинствената история и познание, които можеха да помогнат, той се казва Deckard Cain. Вие трябва да отидете до Tristram да го откриете. За да започнат вашето търсене хората лагера Ви казват да намерите кора от дървото на Inifuss, който има мистични руни. След като го намерите ( Inifuss ), занесете го при Akara. След като тя го е превърнала тя казва, че Вие трябва да намери Cairn Stone намират се в местността Stony Field.

Quest-а ще Ви бъде даден от Akara, но преди това трябва да изпълните Quest-а Sisters' Burial Grounds
Quest-а ще намерите в Stony Field ( там са Cairn Stone's ), но преди това трябва да минете през Underground Passage и да отидете в Dark Wood, и да намерите дървото което ще ви пусне Inifuss, след като го вземете го занесете при Akara. Тя ще го прочете и ще ви го върне. Натиснете с десен бутон и там ще видите кой камък е първи и т.н.т. След това се върнете в Stony Field и ги цъкнете подред. Ще ви се отвори 1 червен портал, влезте в него и там ще видите Deckard Cain заключен в клетка. Освободете го и Quest-а е изпълнен.

The Forgotten TowerИсторията започва така, че The Countess е била заровена жива. Нейната крепост, в която толкова много жестоки дела са станали, падна бързо до руина. Издигайки се пред погребаните зандани, единствена кула е всичко, което остава,. Съдбата на The Countess беше казана за да бъде разделена сред духовенството, въпреки че някои казват, че повече остават не-открити, все още заровени в кулата.

Quest-а ще го намерите в местноста Stony Field. Quest-а изглежда като 1 Книга и около нея Руини.

Tools of the TradeКогато Charsi напуска манастира тя оставя зад себе си Horadrim Malus, омагьосан чук, ако и го доставите тя ще направи магически ( Rare ) предмет, но първо трябва да сложите чист предмет ( Superior или бял някакъв ). Внимавайте чука се пази от Smith.

Quest-а ще Ви бъде даден от Charsi, но преди това трябва да изпълнете Quest-a The Forgotten Tower
Quest-а ще го намерите в местноста Barracks.

Sisters to the SlaughterAndariel е кралицата на I Act. Вие трябва да е убиете и да освободите града от злите сили. Внимавайте много, защото тя има много силна oтрова ( Poison ) и може да ви убие.

Quest-а ще намерите в Catacombs 4, или от Deckard Cain, но преди това всички Quest-oве трябва да са изпълнени!\


Act II Quest's


Radament's LairВ подземието на Lut Gholein има създание, което жадува за човешко тяло на човек. Създанието е убило много създания включително и на Atma сина и мъжа и. Тя ще ви даде награда ако го убиете.

Quest-а ще го получите от Atma
Quest-а ще го намерите в Sewers в Lut Gholein

The Horadric StaffКаин Ви казва, че магьосниците от Horadric, след обвързващия демон на Tal Rasha, блокираха магично неговото погребение от кралството на смъртните. Онези същи магьосници изработиха също така страшни дъги за Horadric и ги изпълниха с специалната сила за отварянето на скритата врата на стаята ( Tal Rasha's Chamber )

Quest-a ще ви го даде Deckard Cain.
Quest-a ще го изпълните/намерите в: Първо отивате в Halls of the Death Level 3 ( в Dry Hills ), там ще намерите Horadric Cube. След това отидете в местността Maggot Lair level 3 ( в Far Oasis ), там ще намерите Horadric staff. След това отидете в местността Claw Viper Temple Level 2 ( в Lost City ), там ще намерите Amulet of the Viper. След това ги сложете в Cube ( Staff + Amu ) и натиснете Transmute. Ще се появи The Horadric Staff ( големият Staff ).

The Tainted SunСлед като влезе в Lost City небето става тъмно. Drognan е проучил този феномен и смята, че то ще бъде работата на Claw Vipers. Намери техния храм и намери източника на това проклятие.

The Arcane SanctuaryDrognan е проучил старите записки, опитвайки да открие местоположението на гроба на Tal Rasha. Въпреки че той не е намерил самия гроба, той трябва да води добре с Вас. Отркийте The Summoner в Arcane Sanctuary и го убийте.

Quest-а ще го получите от Drognan или Jerhyn след като The Horadric Staff Quest-а е изпълнен!\
Quest-a ще го намерите в местноста Arcane Sanctuary ( в Palace Cellar Level 3 )

The SummonerИзглежда The Summoner олицетворява Horazon в таинственото светилище. Убийте го!\

Quest-a ще го намерите в Arcane Sanctuary.

The Seven TombsDuriel е краля на II Act. Вие трябва да го убиете и да освободите града от злите сили. Внимавайте много, защото той има Holy Freeze Aura която неможе да бъде спряна дори и да имате Cannot Be Frozen!\

Quest-a ще ви бъде даден от Jerhyn след като завършите всички Quest-ове без 1-рвия.
Quest-a ще намерите в Tal Rasha`\s Tomb ( една от седемте е ), намирате точната влизате, намирате каде е червеното на картата слагате The Horadric Staff и като ви се отвори Tal Rasha`\s Chamber влизате убивате Duriel след това вървите по пътеката и говорите с Tyrael. Отивате да говорите с Jerhyn, ако не стане ( има доста такива случеи ), излизте от играта ( това е единия ), или отивате в Palace Cellar и от там в Harem от там говорите с него. Отивате и говорите с Meshif и сте готови.

Акт 3

The Golden Bird

Radament's LairAlkor пита кой не е сънувал за безсмъртие. Намерете златната птица на Ku Y'leh и Вие ще намерите тайната за вечен живот.

Quest-a ще намерите след убийство на животно ( Champion или Unique )

Blade of the Old ReligionНапоследък, очарованието изглежда отслабвайки. Ако паметта служи Hratli правилно, има острие на свещен Skatsimi, което можеше да съживи очарованието. Острието е наречено ит в Gidbinn. Намери го и го донеси в нашето светилище тук ще остане безопасно.

Quest-а ще го намерите в Flayer Jungle. Там има 1 ( Като 1 поставка за огън ). Като го цъкнете ще ви дойдат Unique Monster's, убивате ги и ще ви падне " The Gibbin ", като го вземете отивате до Ormus. Давате му го, след това отивате до Ashera и говорите с нея, връщате се при Ormus и ви дава Magic Ring.

Khalim's WillCain Ви казва да не забравите никога, че вашата последна цел тук Kurast е да разрушите Mephisto. Древният Horadrim затвори властелина с омразата в кулата на пазител, която е разположена в храмовия град Travincal.

Quest-а ще го изпълните по следния начин: Отивате в пещерата Spider Carven ( местността Spider Forest ), за да вземете окото. След това отивате в Flayer Dungeon Level 3 ( местността Flayer Jungle ), за да вземете мозъка. След това отивате в Seweres Level 2 ( Kurast Baazar или Upper Kurast ) за да вземете сърцето. Като ги съберете отивате в Travincal и убивате Councill's. Убивате Toorc Icefist ( или друг, но почти винаги е той ), за да ви пусне Khalim Flail, но също трябва да убиете и High Council. Всичко което сте събрали Около, Сърце, Мозък и Флаил ги слагате в Horadric cube натискате " Transmute " ще ви се получи Флаил. С този фалил трябва да разбиете Compelling Orb и ще ви се отвори врата. Другият начин е по-лесен става по следния начин: Казвате на някои да ви бие The Councill's, но и вие трябва да присъствате при биенете им ( по-точно да гледате как ги бият ). След като ги убият влизате в града и говорите с Deckard Cain, след това карате да ви дадът Портал до Mephisto и той ви го убива и минавате през червения портал. ( това е по-лесния начин, но става само за Battle net )

Lam Esen's TomeAlkor Ви казва, че има много специална книга, която вие трябва да намерите за него. То беше писано дълго по-рано от мъдрец, известен като Lam Esen на, които изучиха магия Skatsimi,, и ефектите на Prime Evils върху смъртника от света. Черната книга беше изгубена когато децата на Zakarum поели тази страна. Сега, Вие трябва да го изискате без забавяне!\ Неговото познание може да ни помогне във това време с Дарк напред.

Quest-a ще ви бъде даден от Alkor, но преди това трябва да изпълнете Quest-a Blade of the Old Religion
Quest-a ще намерите в Ruined Temple ( в местността Kurast Baazarr ).

Blackened TempleOrmus се казва, че Вие сте прекарали добре. Вашата смелост и геройство са вдъхновение, но сега времето е започнало да гледа онези, отговорни, за злото, което е задушило страната,. Вие трябва да убиете видния съвет на Zakarum!\ Дълго по - рано, тези старейшини бяха обвинени в работата на стюард за властелин с Mephisto, Тhe Lord of Hatred, който беше затворен, в кулата на пазителя. През поколенията, тези набожни хора паднаха повече бавно и повече с управлението на злобната власт на Mephisto и съветът станаха лоша подигравка на неговата бивша слава.

Quest-a ще ви бъде даден от Ormus след като изпълнете Questa Lam Esen's Tome или като влезете в Kurast Causeway.

The GuardianOrmus Ви казва, че Diablo и Baal са намерил сигурно Temple City. Те се опитват да освободят техния брат, Mephisto, който беше затворен в Horadrim in the Temple's Guardian Tower. Вие трябва да го достигнете преди неговите братя да правят и да им попречите да освободят омраза на света.

Quest-a ще ви бъде даден от Ormus след като изпълните Quest-a за Compelling Orb
Quest-a ще намерите в Durance of Hate Level 3, но Внимавайте, защото има много зли сили!\
Act IV Quest's

Radament's LairTyrael казва, че има тъмена затворена душа, която е била хваната в капан в тази изоставена област отдавна. Той се казвал Izual. Срещу желанията на Tyrael той водеше лошо нападение на срещу Hellforge собственоръчно.

Quest-а ще получите от Tyrael
Quest-a ще намерите в Planis of Dispair.

The HellforgeВремето е дошло за вас да разруши Mephisto's Soulstone!\ Занси камъка в Hellforge. Само покрай правейки това, което е могло, Вие попречвате на Mephisto да се появи в този свят отново.

Quest-a ще ви бъде даден от Deckard Cain
Quest-a ще намерите в River of Flame

Terror's EndTyrael ще ви каже, че времето е дошлои , че Вие трябва да преследвате и убийте Diablo собственоръчно, Но "Пазате се!\", Lord of Terror, не трябва да не бъде подценяван. Той единствен разруши града на Tristram и поквари последния благороден герой, който опита да го задържи,. Този път, Вие трябва да го победите за доброто на света . Неговият дух ще бъде ли изгонен ли завинаги?

Quest-a ще получите от Tyrael, но преди това трябва да изпълните Quest-а The Hellforge
Quest-a ще намерите в Chaos Sanctuary, но преди да го видите трябва да отркийте петте Знака/Елемента.
Act V Quest's

Siege on HarrogathHarrogath е под обсада от демоните на Baal, aко Bие искате да правите добро и да спазите обещанието, че ще ни помогнете трябва да го докажете на Larzuk и всички останали като убиете демона пре Harrogath.

Quest-a ще получите от Larzuk
Quest-a ще намерите в Bloody Foothills Ето така излежда той, трява да го убиете и да се върнете при Larzuk.

Rescue on Mount ArreatОткакто обсадата е спряла, Qual-Kehk е насочил неговата грижа към неговите хора, но за съжеления са в капан от Демоните на Baal. Като вървите към Frigid Highlands , ако можете ги спасете и ги върнете обратно на Qual-Kehk той ще ви награди!\

Quest-a ще намерите от Qual-Kehk
Quest-a ще намерите в Frigid Highlands, Търсете 3 клетки във всяка клетка има по 5 варвари. Освободете ги и се върнете при Qual-Kehk.

Prison of IceAnya е млада алхимистка, тя е дъщеря на един от убитите старейшини. Тя е силна жена с дух като никакви други. Една нощ само Malah отишла да види нейната старост със Nihlathak разисквайки надолу нещо. Следващата сутрин, когато тя отиша Anya вече я е нямало.

Quest-a ще получите от Malah
Quest-a ще намерите в Frozen River.
Автор на темата DARKMAN!\!\!\