Mf-то не оказва влияние върху drop-a на руните.jepeto wrote: Давам пример Многоброини рунове на Контеса с 540 Мф рядко пада над 12-та 14-та руна с 490-500 пак многоброини падат през 5-10 руна по 1 или 2 руни след 12ката
В случея според мен над 500 не ни трябва за там![]()
МФ-то и всичко за него, Подробно описание.
-
- Newbie
-
- Sr. Member
що се получава тъка при контеса тогава ?
-
- Jr. Member
Късметjepeto wrote: що се получава тъка при контеса тогава ?

-
- Newbie
Здрасти. От Варна съм. Започнах преди 2-3 дни но искам бързо да напредвам. Ако има някой от Варна който има доста итеми колко пари би искал за да ми облече напълно сорса за много добър MF ? 500-600 ?
-
- Full Member
Когато имаш 200 екстра голд и 100 мф има по доста по голям шанс да ти падне много голд отколкото някои итем, с екстра голд се бие само пиндел понеже той не пуска голд.maz0 wrote: Как ще влияе? Двете са различни неща, все едно МФ да влияе на дропа на руни.
-
- Dreaming Friend
:nenormalniste: :nenormalniste:MinimalDmage wrote: Когато имаш 200 екстра голд и 100 мф има по доста по голям шанс да ти падне много голд отколкото някои итем, с екстра голд се бие само пиндел понеже той не пуска голд.
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
-
- Dreaming Friend
КУПУВАНЕТО И ПРОДАЖБАТА НА КАКВОТО И ДА Е В СЪРВЪРА, СЕ НАКАЗВА С ПОСТОЯНЕН БАН НА IP АДРЕСА ВИ !!!Mishoncho wrote: Здрасти. От Варна съм. Започнах преди 2-3 дни но искам бързо да напредвам. Ако има някой от Варна който има доста итеми колко пари би искал за да ми облече напълно сорса за много добър MF ? 500-600 ?
Сами си направете сметка колко бързо искате да "напреднете"

....
-
- Dreaming Friend
Да не дрънкам и аз глупости, до колкото съм запознат.
МФ-то си е едно, екстра голда не го бърка мф-то. Екстра голд е шанс в тия купчинки от злато да има повече, което не бърка МФ-то и итемите
МФ-то си е едно, екстра голда не го бърка мф-то. Екстра голд е шанс в тия купчинки от злато да има повече, което не бърка МФ-то и итемите

Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
-
- Jr. Member
Точно така еJustice wrote: Да не дрънкам и аз глупости, до колкото съм запознат.
МФ-то си е едно, екстра голда не го бърка мф-то. Екстра голд е шанс в тия купчинки от злато да има повече, което не бърка МФ-то и итемите![]()

-
- Full Member
Я влезте в близард и проверете дали па не влияе !!! ЕГ -то ВЛИЯЕ НА МФ-ТО ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! !
-
- Hero Member
Айде пък ти, дай ни линк да го видим това - черно на бяло! Смешни ставате с тия вашите "заключения"...
-
- Full Member
Момче играя я тая игра от има няма 8 години .. Айде не ми обяснявай .. аз за мен си знам ,че ЕГ то пречи на МФ то па ти си мисли квото си искаш \)
-
- Dreaming Friend
:nenormalniste:
You are now marked as being away.
-
- Hero Member
Е нали казваше да влезем в близзард, аз влязах и не намерих да пише някъде, че екстра голда влияе на мф-то... Значи за тия 8 години и най-елементарните работи не си научил \).
-
- Newbie
мф-то влиае ли пр гембъл ?
аз постоянно пукам парите от кецовете на гембъл и когато купужам с кецожете а те имат50 мф от 3 милона голд ми дава около 2 или 3 раре корони а като купужам с сорса 600 мф някои пут поже4е и от положината са раре а и дори да не са са с мн яки статсоже 3 скилл 20 каст и тнт та имали зна4ение или е било просто кусмет засхтото тожа е жс ден по няколко пути и винаги е така???
аз постоянно пукам парите от кецовете на гембъл и когато купужам с кецожете а те имат50 мф от 3 милона голд ми дава около 2 или 3 раре корони а като купужам с сорса 600 мф някои пут поже4е и от положината са раре а и дори да не са са с мн яки статсоже 3 скилл 20 каст и тнт та имали зна4ение или е било просто кусмет засхтото тожа е жс ден по няколко пути и винаги е така???
-
- Newbie
а това за ЕГ .Влиае на дропа на итеми наистина аз бия мефо на рака 4е на Хард не ми се пускат ботове там.с Ег падат мн куп4ини злато и 2 итема мн 4есто а с МФ само някои пут падат 4 унияуе итемс 2 раре и тнт изпитаное с над 1000000 руна на рака
-
- Jr. Member
Има поне няколко сайта в които пише че ег не влияе на мф и е вярно всеки бос има вероятност да пусне няколко уникални предмета 2-3 раре и 2-3 раре като това обаче се случва само при first quest kill но след това при голямо число мф падат уникални и раре и все по малко магик с покачването на мф-то а голда който пускат е 1 до 4 купчинки което значи без еьтра голд една купчинка от 300-600 злато а със екстра голд 3-4 купчинки по 1000+ злато не спорете това са факти както беше написано за трапер асасина. Надявам се че съм бил полезен.
-
- Jr. Member
И понеже забравих за гамблинга или комар както е на български мф не влияе не съм сигурен но май имаше нещо за левела на героя колкото е по голям по голям шанс на мен са ми падали и уникални рингове и амулети даже други уникални предмети мисля че колан беше ми е падал от там но има едно усобеност никога не са на макс. Надявам се да съм бил полезен и със това.
-
- Dreaming Friend
+1Baladesh wrote: И понеже забравих за гамблинга или комар както е на български мф не влияе не съм сигурен но май имаше нещо за левела на героя колкото е по голям по голям шанс на мен са ми падали и уникални рингове и амулети даже други уникални предмети мисля че колан беше ми е падал от там но има едно усобеност никога не са на макс. Надявам се да съм бил полезен и със това.
....