Matriarchal bow i GMB ?!

Проблеми с инсталацията на играта? Не можете да подкарате D2 Loader? Споделете мъките си, ще опитаме да помогнем.
Bravo0
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:36 pm

Post

Още със започването в тоя сървър бех решил да си прая боуерка. Вече 1 месец играя напраих сосерка за мф - 780 напраих си кецовете намерих абсолютно всички нужни предмети без 1 - основа за faith. руните ги събрах за писането ама неам на кво да го напиша. От 2 седмици ръня крави като луд. Сичко ми пада - ап бп лп мп и т.н., но не и матриарчал или ГМБ (предпочитам матриарчал ама и с гмб ше се прежалим \) ) и неска ми пада най-накрая гмб бял и веднага на куеста за сокетите и стана 5 сокета ? Та иам няколко въпроса :
1во : за да напиша фейт тряя да ми падне МБ или ГМБ с 4 сока иначе не става ? тука : http://nomak.hit.bg/weapons.pdf има няква информация за сокетите ама не мога да я разбера ? ако го соквам на найт или с по- малък лвл херо ше стане 4 сока ли кво \( обяснете плс.
2ро : може да звучи глупаво, но да не би в тоя сървър нещо да не пуска МБ :laugh: . Нито 1 не съм видял с фейт на МБ само на ГМБ и не ми е паднало от 2 седмици рънене

И един последен въпрос малко извън темата ама бих бил благодарен ако ми отговорите :

Става въпрос за паладините на смайт : примерно имаш дуел с некъф телепортер и стигаш до него с чарджа, удряш го веднъж и докато превключиш на смайт няма ли да е избягал. Та струва ли си да се праи смайтер или чарджер е по- добре ? .

Мерси предварително !