Още със започването в тоя сървър бех решил да си прая боуерка. Вече 1 месец играя напраих сосерка за мф - 780 напраих си кецовете намерих абсолютно всички нужни предмети без 1 - основа за faith. руните ги събрах за писането ама неам на кво да го напиша. От 2 седмици ръня крави като луд. Сичко ми пада - ап бп лп мп и т.н., но не и матриарчал или ГМБ (предпочитам матриарчал ама и с гмб ше се прежалим \) ) и неска ми пада най-накрая гмб бял и веднага на куеста за сокетите и стана 5 сокета ? Та иам няколко въпроса :
1во : за да напиша фейт тряя да ми падне МБ или ГМБ с 4 сока иначе не става ? тука : http://nomak.hit.bg/weapons.pdf има няква информация за сокетите ама не мога да я разбера ? ако го соквам на найт или с по- малък лвл херо ше стане 4 сока ли кво \( обяснете плс.
2ро : може да звучи глупаво, но да не би в тоя сървър нещо да не пуска МБ :laugh: . Нито 1 не съм видял с фейт на МБ само на ГМБ и не ми е паднало от 2 седмици рънене
И един последен въпрос малко извън темата ама бих бил благодарен ако ми отговорите :
Става въпрос за паладините на смайт : примерно имаш дуел с некъф телепортер и стигаш до него с чарджа, удряш го веднъж и докато превключиш на смайт няма ли да е избягал. Та струва ли си да се праи смайтер или чарджер е по- добре ? .
Мерси предварително !
Matriarchal bow i GMB ?!
Проблеми с инсталацията на играта? Не можете да подкарате D2 Loader? Споделете мъките си, ще опитаме да помогнем.
1 post
• Page 1 of 1
1 post
• Page 1 of 1
Jump to
- English Forums
- ↳ Announcements
- ↳ Technical Support
- ↳ Oblivion Mod
- ↳ General Discussion
- ↳ Off-Topic Discussion
- ↳ Staff Applications
- Български форуми
- ↳ Информация
- ↳ Нашите царства
- ↳ 1.10 Classic
- ↳ Турнири
- ↳ Hardcore търговия
- ↳ Softcore търговия
- ↳ Oblivion Mod
- ↳ Проблеми и оплаквания
- ↳ Кандидатури
- ↳ За сайта и форума
- ↳ Развития и тактики
- ↳ Amazon
- ↳ Assassin
- ↳ Necromancer
- ↳ Barbarian
- ↳ Paladin
- ↳ Sorceress
- ↳ Druid
- ↳ Помощни приложения
- ↳ За играта
- ↳ Извън Темата
- ↳ Лафче
- Други
- ↳ Rubbish Bin
- ↳ По света и у нас
- ↳ StarCraft
- ↳ Dreaming Mod
- ↳ 1.10 Fun
- ↳ DreamingMod
- ↳ Турнири
- ↳ Oblivion: The Evolution
- ↳ Hardcore Търговия
- ↳ Softcore Търговия
- ↳ Forum Gold лотария
- ↳ Oblivion
- ↳ Турнири
- ↳ Softcore Търговия
- ↳ Hardcore Търговия
Although our server is free, we have to pay to keep it running. We are renting our servers from some of the most recognisable companies in the business to ensure our players have the best possible in-game experience. Every single donation, no matter how big or small, helps us covering the maintenance costs and possibly go towards future upgrades and expansion.
Click here to become a Patron.